Yemeğe MHP Adana Milletvekili Ali Halaman, İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan, çeşitli siyasi partilerin temsilcileri, belediye meclis üyeleri, bürokratlar,  muhtarlar ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.
Amaçlarının hizmet siyaseti olduğunu söyleyen Ali Şimşek, “İlçemizin altyapı sorunlarının çözümü, ekonomik problemlerinin azaltılması amacıyla yapılabilecekleri konuşmak için bir araya geldik. Yeni Büyükşehir Yasası’yla birlikte 15 ilçenin tamamından gelecek hizmet taleplerinin karşılanmasında çok çabuk davranılması mümkün olmayabilir fakat her ilçenin hak ettiği hizmeti alacağını düşünüyoruz. Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü, siyasi parti ayrımı gözetmeksizin, hizmet siyaseti ortaya konulacağını her fırsatta dile getirdi, getiriyor ve bunun gereğini yapıyor” dedi.  

BÜYÜKŞEHİRİN DESTEĞİYLE SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

İmamoğlu Belediye Başkanının, belediyeyi 15 milyon lira borçla devraldığını belirten Ali Şimşek, şöyle devam etti: “Fakat Büyükşehirimizin desteğiyle sorunların çözüleceğine inanıyorum. Adana Büyükşehir Belediyesi’nin farkı İmamoğlu’nda şimdiden hissedilmektedir. İlk etapta İmamoğlu’nun çöp sorunu çözülmüş ve adeta sinek üretim alanı haline gelen çöp ortadan kaldırılmıştır. 50 yıllık sorun çözüldü. Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü’ye çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

DEREDE TEMİZLİK VE REHABİLİTASYON ÇABALARI

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Şimşek, İmamoğlu’nun karayan yaralarından biri olan ve ilçede hijyen-görünüm sorunu oluşturan Çepelce Deresi’nde süren Adana Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı temizlik ve rahabilitasyon çalışmalarını da yerinde inceledi. Ali Şimşek, şunları söyledi: “Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü’nün bu konudaki duyarlılığına teşekkür ederiz. Buralar pislik içinde ve sinek yuvasıydı. İnşallah bundan sonraki dönemde daha temiz, çağdaş ve insan sağlığına önem verilen bir İmamoğlu meydana gelecek.”