AK Parti Adana Milletvekili Aday Adayı Halis Bayrak, ‘aktif bir vekillik’ istediğini söyledi. Adana’ya hizmet edip, kenti daha iyi bir noktaya taşıyacağına inandığı için yola çıktığını kaydeden Bayrak, “Milletvekilliği bir meslek ya da gelir kapısı değil, olmamalı da. Milletvekilliği halka hizmetin bir aracıdır ve ben de Adana’ya ve Adanalılara hizmet için varım” dedi.

ADANA ÇOK DAHA İYİ BİR NOKTADA OLMALI

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni (ÇGC) ziyaret ederek, Genel Sekreter Ömer Üney ve Yönetim Kurulu Üyesi Aliye Gültekin ile bir araya gelen Halis Bayrak, samimi açıklamalarda bulundu, neden AK Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu anlatıp, hedef ve projeleri hakkında da kısa bilgiler verdi. Adana’yı bugün bulunduğu noktadan çok daha iyi bir noktaya taşıyabilme adına yola çıktığını vurgulayan Bayrak, “Daha iyi bir Adana için adayım” ifadesini kullandı.

SORUNLARI ANCAK DİYALOGLA ÇÖZEBİLİRİZ

Bugün kentte yaşanan sorun ve sıkıntıların bilincinde olduklarını, bunun çözümü adına da kentin tüm dinamikleriyle olduğu gibi basın kuruluşları ve ÇGC ile de ortak hareket edip, sürekli diyalog halinde olacaklarının altını çizen Bayrak, “Sorunları dile getirmek kadar çözüm sunmak da önemli. Biz de bugün Adana’daki sorunların karşılıklı diyalog ve ortak hareket etme kültürüyle çözülebileceğine inanıyoruz. Çünkü bizim temel amacımız; bu güzel kente hizmet etmek” diye konuştu.

‘AKTİF BİR VEKİLLİK’ İSTİYORUM

Bayrak, şöyle devam etti; “Adana’ya hizmet etmek ve ‘aktif bir vekillik’ yapmak için varım. Bunun altını çizerek söylüyorum. Adana’nın ufkunu açacak ve kenti bugünkünden çok daha iyi bir geleceğe taşıyacak insanlara ihtiyaç var. Bu noktada ben de kendimi sorumlu hissediyorum. Elimi taşın altına koyup; ‘Ben de adayım’ diyorum. Her şey çok güzel olacak. Ama aday gösterilmesem de küsüp oturacak değilim. Yine çalışmaya devam edeceğim.”

MİLLETVEKİLLİĞİ BİR MESLEK DEĞİL

Milletvekilliğinin bir meslek ve bir gelir kapısı olmadığını vurgulayan Halis Bayrak, “Biz, milletin vekiliyiz ve millete hizmet etmek için varız. Bunun için çaba sarf etmeliyiz. Şu ana kadar gördüğümüz ilgiden memnunuz. Geçmişte çok güzel işler ortaya koyup, insanlarla iyi bir diyalog kurmuşuz ki, insanlar her gittiğimiz yerde bizi bağrına basıyor. Ben sırf milletvekili olmak için yola çıkmadım. Amacım Adana’ya ve Adanalılara hizmet. Başka amacım ya da çabam yok” dedi.

 

BU ŞEHİR HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK
Ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getiren ÇGC Genel Sekreteri Ömer Üney de, tüm siyasi partilere olduğu gibi Adana’ya ve Adanalılara hizmet etme noktasında yola çıkan aday adaylarına da eşit mesafede olduklarını söyledi. Ömer Üney, “Adana’nın sorunlarını çözüp, kentin ufkunu açıp, çok daha iyi bir gelecek kurmak için elini taşın altına koyan, sorumluluk üstlenecek insanlara ihtiyaç var. Çünkü bu şehir, her şeyin en iyisine ve en güzeline layık” ifadesini kullandı.