CHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Orhan Bayram, şehir merkezinde hayvan satışı ve kesimi yapılan, mahalleleri çöpten geçilmeyen Yüreğir’de hangi sokağa bakılsa sınıfta kalmış bir belediyecilik zihniyetiyle karşılaşıldığını belirterek; “Yüreğir’in Belediyecilik adına beş yıldır yaşadığı korku filmi sona eriyor. 30 Mart’ta bu film bitecek ve güzel günler başlayacak” dedi.
Seçim gezilerini sürdüren CHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Orhan Bayram, sokakların çöplük halinde olduğu Levent Mahallesi’nde, Yüreğir’in tümünün bu biçimde olduğunu belirterek,” Bu görüntü çağdaş bir kente hiç yakışmıyor. Hangi sokağa, hangi mahalleye baksanız çöplük içinde.  Parklar bakımsız, kaldırımlar kırık dökük. Ara sokaklar çukur içinde. Altyapı hak getire. Yüreğir’de nereye bakarsanız bakın Mahmut Çelikcanyönetiminde , beş yıldız vizyonda olan bir korku filminin sahnelerini izliyorsunuz. Ancak bu korku filmi 30 Mart’ta bitiyor. Şimdi bu korku filminin yönetmenleri sonlarının geldiği için korkuyor. Ancak artık korkunun ecele faydası yok. Film bitti. 30 Mart’ta Yüreğir için güzel günler başlıyor” diye konuştu.

TOKİ’LERİN ÇEVRE DÜZENLEMESİNİ YAPACAĞIZ

CHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Orhan Bayram, Atakent Mahallesi’nde yaptığı konuşmada da TOKİ ve Deprem Evleri gibi toplu konutların olduğu semtlerin de bakımsızlığını gidereceklerini söyledi. Orhan Bayram; “Bu toplu konutların damlarını belediye olarak biz onaracağız. Çevre düzenlemesini, parkların bakımını biz yapacağız. Böyle olunca hem çevreleri güzelleşecek hem de yüksek aidattan kurtulacaklar” dedi.

SOLAKLI’DA KONVOYLA UĞURLANDI

Solaklı’da üretici ve pazarcılarla buluşan Orhan Bayram, onlara; ürünlerini yasal çerçevede satabilecekleri uygun bir yer bulmak için her türlü desteği vereceğini söyledi. Solaklılı üretici ve pazarcılar CHP adayı Orhan Bayram’ı uzun bir araç konvoyuyla uğurladı.