ATB Meclis Başkanı Osman Bağış, ATB YK Başkan Yardımcısı Sabahattin Yumuşak, YK Üyeleri Yasin Milli, Hamit Tezcan, Şahin Güneşer ve Genel Sekrter T. Gökhan Öztürk’ün hazır bulunduğu ziyarette konuşan Adana Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Şahin Bilgiç, “Öncelikle görevleriniz hayırlı ve uğurlu olsun. Yüce Allah Adanaya güzel hizmetler yapmaya vesile kılsın. Adana için yapılacak yeni projelerde her zaman birlikte hareket eder, destek oluruz. Biz ATB olarak uyumlu çalışan her zaman başarıyı hedefleyen bir ekibiz. Hayata geçirdiğimiz “Modern ve Teknolojik Enteğre Ticaret Borsası Kompleksi Projesi” ile “Kurumsal Kapasite ve Altyapı” katagorisinde kazandığımız birincilik ödülünü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldık. Böyle güzel bir onuru Adanalımıza yaşattık. Bulunduğumuz koltukların gelip, geçici olduğunu biliyoruz. Amacımız hoş seda bırakarak gitmek. Belediye başkanlarımız seçildikten sonra hiç bir ayrım yapmadan en iyi hizmeti hedeflemeli ve yapmalıdır. Bizlerin ve tüm hemşehrilerimizin beklentisi bu yöndedir.” diye konuştu.

KOCAİSPİR, “YÜREĞİR YATIRIMCIYI BEKLİYOR”

Adana Ticaret Borsası Kompleksinin Yüreğir’de olmasının kendileri için ayrı bir anlam ifade ettiğini belirterek ATB Yönetiminin ziyaretini anlamlı bulduğunu söyleyen Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Yüreğir zıtlıklar ilçesi. Yoksun olduğu gibi bir çok zenginlikleride bünyesinde barındırıyor. Beş yıldızlı otelleriyle, AVM’siyle, en büyük ova konumuyla, yeni yatırımlara açık olmasıyla bünyesinde bir çok imkanı barındırıyor. Yüreğirimize yatırım yapacak iş insanlarına belediye olarak her türlü kolaylığı, imkanı ve desteği vereceğiz. İlçemizin ekonomik anlamda büyümesi, gelişmesi ve ilerlemesi için seferberlik ilan ettik diyebiliriz. Dışarıdan gelecek yatırımcılar iş yapacakları bölgelerin öngörülebilir olmasını ister. Bizde bu kapsamda belediye boyutuyla iş ve işlemlerin şeffaf, açık, kolay ve anlaşılır olması için çaba gösteriyoruz. Biz her zaman yatırımcının yanındayız. Siz Adana Ticaret Borsası ile ortak yapılacak her işte kayıtsız şartsız varız diyoruz.” dedi.

ÇETİN, “ÇUKUROVA ADANA’NIN EN GÜZEL İLÇESİDİR”

Belediye Başkanlığındaki ikinci döneminin çok daha verimli geçeceğini ifade eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, konuşmasında “Çukurova Adana’nın en güzide ilçesidir. Geçtiğimiz dönemde önemli deneyim sahibi olduk. Bu birikimlerimizle önümüzdeki dönemde güzellikleri daha da geliştireceğiz. İlçemizle bilinçli seçmen kitlesi var. Sorumluluğumuzun, üzerimizdeki yükün farkındayız. Söz verdiğimiz her şeyi yaptık, yapıyoruz. Kadromuzda verimliliği arttıracak rotasyonlar yaptık. Ehil insanlarla yol yürüyoruz.” şeklinde konuştu.