AK Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili, toplantıda yaptığı konuşmada, ilçe teşkilatı olarak her an bir seçim olacakmış gibi çalıştıklarını söyledi.
AK Parti İlçe Binasında yapılan 16. Danışma Meclisi Toplantısı’nda, teşkilat olarak bir takım halinde çalıştıklarını vurgulayan Bilgili, şunları kaydetti: "10 yıldır her seçimde Türkiye ortalamasının üstünde partimize oy gelmiştir. Bizde teşkilat olarak durmadan çalışıyoruz. Sorunların çözümü konusunda yerel yönetimlerle işbirliği halindeyiz. Partimiz ilçemizde sürekli üye kayıtları yapmıştır ve yapmaya da devam etmekteyiz” diye konuştu.

İl yönetim kurulu üyesi ve Kozan koordinatörü Mehmet Sıdık Gülşen, “Parti olarak gözlemlediğimiz kadarı ile Kozan yerel yönetimi ile uyum içerisinde çalışan bir teşkilatımız. Mahalle teşkilatları başta olma üzere tüm teşkilatlarla uyum içersinde çalışıyor. Bizi bu çalışma şekli mutlu ediyor.” dedi.

Toplantıya, Ak Parti Adana İl yönetim kurulu üyeleri ve Kozan Koordinatörleri Cemal Saim Çetenak ve Mehmet Sıdık Gülşen, Mehmet Gelebek il genel meclis üyesi Hadi Tekdemir, belediye meclis üyeleri ile kadın ve gençlik kolları başkanları mahalle teşkilat başkanlar yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.