CHP Yüreğir İlçe Başkanı Turgut Üstün, Yüreğir Kadın Kolları Başkanı Seher Irk ve İlçe yöneticilerini ziyaret eden Dt. Bilgilioğlu, CHP’nin Türkiye’nin denge unsuru olduğunu söyledi. CHP’nin Türkiye’de ekonomiyi ve özgürlükleri iyileştireceğine inandığını vurgulayan Dt. Bilgilioğlu, ülkemizde kardeşlik bağlarının güçlendirilmesi gereğine vurgu yaptı.
Mesleki okullar ve üniversitelerde istihdam planlaması yapılması, eğitim sisteminin bu şekilde organize edilmesinin önemine işaret eden Bilgilioğlu, “Yatırımın önündeki tüm engeller kalkmalı. Kurumsallaşma kesintisiz sağlanmalı. Siyaset dünyası denetleyici, regüle edici bir pozisyon almalıdır” dedi.
“SIRA CHP’DE”
Bölgelerarası ve toplumsal kesitler arası ekonomik eşitsizliklerin giderilmesi gerektiğini anlatan Bilgilioğlu, “Sektörel teşvikler yeniden gözden geçirilmeli. Kurumsal istihdam yaratan ekonomik model güçlendirilmeli, özendirilmelidir” diye konuştu.
Türkiye’de yeni bir siyasi anlayış ve dengeye ihtiyaç olduğunu dile getiren Bilgilioğlu, “Haydi Türkiye, sıra CHP’de” ifadesini kullandı.
Yüreğir İlçe Başkanı Turgut Üstün, Yüreğir Kadın Kolları Başkanı Seher Irk ve ilçe temsilcileri de ziyareti için Bilgilioğlu’na teşekkür etti, başarılar diledi.