Toplantı Karataş halkının  yoğun katılımı ile birlikte Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer , Adana Milletvekili İbrahim Özdiş , CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut , Belediye Meclis Üyeleri   ve partililer katılım gösterdi .

4 yıllık görev süresi içerisinde yapılan çalışmaları anlatan Başkan Ünal “ şeffaf belediyecilik anlayışı ile aldığımız görevi 4 yıldır samimiyetimizle devam ettiriyoruz . Açık yüreklilik ile hiçbir belediye başkanının  yapmadığı halk ile bütünleşmeyi, biz yönetimimiz ile birlikte 2014 yılından bu yana gerçekleştiriyoruz . Halk günleri , mahalleler ile istişareler ve her yıl  yapılan değerlendirme toplantıları ile halkımızın merak ettiği soruları cevaplayarak, arkasında olduğumuz çalışmalarımızı halkımıza anlatıyoruz . Mağdur edebiyatı ile polemik yaratma çabasında değiliz .Gelir ve  gider tablosu ile yapılan kesintileri siz değerli halkımızın takdirine sunuyoruz  . Hizmet konusunda bizler diğer ilçe belediyelerimiz ve Adana Büyükşehir Belediyelerimizin destekleri ile elimizin uzanamadığı , bütçemizin yetmediği noktalarda destekler ile memleketimize hizmetler  getiriyoruz . Bu nokta da en büyük destekçimiz olan Seyhan Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’a da sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum . Ayrıca talep ettiğimiz bazı hizmetler konusunda bizleri kırmayan Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye de teşekkürlerimizi sunarım .

 Bizler halkımızdan aldığımız güç ile şeffaf bir yönetim sergiler iken daima halkımızın yanında memleketimizin menfaatleri doğrultusunda adım atarak hareket ettik  .Hizmetin memlekete nereden geldiğini önemsemeden ,halkına ihanet eden hainlere inat , mücadelemizde başarımızı engellemek isteyenlere inat , yapılan saygısızlıkları ve yıpratma çabalarını görmezden gelerek hizmetlerimizi en iyi şekilde gerçekleştirdik. Kirli siyasetleri ile şahsıma yapılan saldırı adımı değil , memleketimizi kirletmekte ,memleketimizin istikbaline kendi çıkarları uğruna kara lekeler vurulmakta . Dört yılda memleketin gördüğü hizmeti hiçe sayıp , sırf amaç karalama olsun diye çamur atanların çabasının sonuçsuz kalacağı ve kaybedenin yine kendileri olacağını da buradan belirtmek isterim . Belediye Başkanı kimliğim ile karşınızdayım bugün.Bir partili olarak değil . Bizler sosyal demokrat belediye anlayışı ile  partili , partisiz ayırmaksızın hizmetlerimizi imkanlar zorlanarak halkımıza ulaştırdık ve ulaştırmaya da devam edeceğiz . “dedi .

Hizmet yılı değerlendirme toplantısı Başkan Ünal ın konuşması sonrası  soru – cevap şeklinde devam ederken halka mikrofon,kalem ve kağıt uzatıldı . Kimi mikrofon ile sorularını sorarken ,kimisi de yazılı olarak başkana soru sormayı tercih etti . Başkan Ünal sorulan tüm sorularak açık yüreklilik ile cevap verirken bir vatandaşın “Meyve Veren Ağaç Taşlanır “ atasözü ile tebrik etmesi de katılım gösteren vadandaşlar tarafından büyük alkış aldı .

Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal Toplantı sonunda katılım gösteren  tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederek   toplantıyı sonlandırdı .