Yorum-Haber

"Aday yapınca iyi, aday yapmayınca kötü" düşüncesiyle hareket eden Boğaçhan Ünal, kendisini Başkan yapan CHP seçmenine ihanet ederek aday dahi olamayacağı Cumhur ittifakını destekleyeceğini açıkladı. Bu arada istifa etmek için Karataş'tan Adana'ya gelen Ünal'ın CHP il binası önünde açıklama yapması da "Kendini Başkan yapan partiye ve Partililere hakaret" olarak nitelendirildi. Ayrıca Beğenmediği için istifa ettiğini söylediği partiye çıkarak toplantı salonunda "İstifa açıklaması" yapması da aslında CHP yönetiminin, Başkanlık dönemindeki gibi doğru karar veremeyen Boğaçhan Ünal'ı yeniden aday yapmayarak ne kadar isabetli karar aldığını da ıspatlamış oldu. 

Bu arada bazı partililer "Demek Boğaçhan Ünal'a yeniden Karataş Belediye Başkan adaylığı verilseydi istifa etmeyecekti. Aday gösterilmeyince istifa etti. Demek partiye bağlılığı sadece adaylık üzerine kuruluymuş." yorumunda bulundular.

Bu arada Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal CHP’den aday gösterilmemesi sebebi ile CHP İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında partisinden istifa ettiğini ve belediye başkanlığı süresince (50 gün civarı)  siyasi yaşantısına MHP’den devam edeceğini açıkladı.