Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) çatısı altında olduğu gibi Adana’da da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 16 Nisan’daki referandum öncesi çeşitli sivil toplum örgütleri, parti örgütleri ve vatandaşlarla buluşmasına özen gösteren Tümer, bu kapsamda Adana Bulamlılar Derneği’ni ziyaret etti.
Adıyaman’ın Çelikhan ilçesine bağlı Bulam’dan on yıllar önce Adana’ya göç eden ve Dağlıoğlu, Dumlupınar, Mirzaçelebi ve Meydan’da ikamet eden Bulamlılar’ın oluşturduğu dernekte vatandaşlarla neden ‘Hayır’ denmesi gerektiğini konuşan Tümer, “Ülkemizin hayırlı geleceğine olan inancımız tamdır” dedi.

SANDIKLARA DAVET ETTİ
Dernek Başkanı Yılmaz Parlak ve Dernek Sözcüsü Hüseyin Orhan nezdinde sıcak ve samimi evsahipliğinin yanı sıra toplantıya gösterdikleri ilgi için tüm üyelere teşekkür eden Tümer, “Tüm halkların kardeşçe yaşadığı bir Türkiye arzuluyoruz. Kimsenin ötekileştirilmediği ve özgürce yaşama şartları oluşan bir ülke için çalışıyoruz. Çocuklarımız gelecekte özgür olsun, tek kişinin kararlarıyla heba olmasın. Referandum bizim için parti meselesi değil, ülkemizin çağdaş ve hayırlı geleceği için son derece önem taşıyan milli bir meseledir” diye konuştu. Tümer, bu nedenle tüm vatandaşları referandumda ‘Hayır’ oyu kullanmaya ve sandıklara sahip çıkmaya davet etti.             

TÜMER’E TEŞEKKÜR
CHP’li Tümer’in çalışmalarını takdirle izlediklerini belirten Bulamlılar Derneği Başkanı Yılmaz Parlak ise, “Ülkemizi seven bireyler olarak bizler de özgür ortamlarda yaşamak istiyoruz. Yaklaşık 600 haneden oluşan dernek üyelerimiz Türkiye’de birlik, beraberlik ve kardeşlikten yana bir tavır sergiliyor” dedi. Parlak, ziyareti için Tümer’e teşekkür etti.