Kozan'da Milliyetçi Hareket Partisi'nin genel siyasi politikaları ile ilgili halkı bilgilendirme çalışmalarını aralıksız sürdüren Başkan Atlı'nın bu kez durağı Bulduklu ve Güneri Mahalleleri oldu. Gittiği her yerde vatandaşı Milliyetçi Hareket Partisinin ideoloji ve genel politikaları ile buluşturarak MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin tavır ve duruşunun vatandalar tarafından anlaşılmasını sağlamayı hedefleyen Başkan Nihat Atlı, Güneri ve Bulduklu Mahalleleri'nde yoğun bir sevgi seli ile karşılandı.

"ORDUMUZUN, MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ"

Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nın sınır ötesinde yaşanan çatışmaların sınırlarımız içerisinde yaşanmaması için yürütüldüğünü söyleyen Başkan Nihat Atlı, "Türk Ordusu'nun milli bekamızı korumak için verdiği mücadele de bu mücadeleye kimlerin karşı çıktığı da açık, anlaşılırdır. Bizler her zaman olduğu gibi 'önce ülkem ve milletim' diyen Liderimiz Devlet Bahçeli'nin duruşunun arkasında, ordumuzun,  güvenlik güçlerimizin ve mensubu olmaktan şeref duyduğumuz Türk Milleti'nin yanındayız" dedi.

SORUNLARINI DİNLEDİ

Açık hava mitingine dönen mahalle toplantılarını aralıksız sürdüren Başkan Atlı, toplantı sonunda mahalle sakinlerinin sorun ve şikayetlerini dinleyerek bölgede yapılması gereken çalışmalar ile ilgili notlar aldı.