Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Adayı Burhanettin Bulut CHP örgütleri ile birlikte toplumun tüm kesimleriyle buluşarak, Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığı ve CHP iktidarında başlayacak olan topyekün kalkınmayı müjdelemeye devam ediyor. Demokrasi, refah ve huzurun Edirne’den Hakkari’ye kadar yeniden hüküm süreceğini kaydeden Bulut, “Bugüne kadar yetkiyi elinde bulunduranlar yapmadıklarını vaat ediyor. Adanalı ‘Artık yeter’ diyor. Yoksulluk ve kavga değil, barış ve refah istiyor” diye konuştu.

KUVAYI MİLLİYE RUHUYLA ÇALIŞIYOR

CHP örgütleri ile birlikte Adana merkez ve ilçelerinde 25 Haziran sabahı ayrışma ve ötekileşmenin sona erdiği daha huzurlu bir ülkeye uyanmak için yoğun tempoyla çalışan Bulut, “Ülkenin zenginliklerinden artık sadece iktidar çevresi değil halk payını alacak. Milli mücadeleye cesaret veren Adana bu kez halkın iktidarı için kararlı. Çukurova kalkınırsa, Adana kalkınırsa Türkiye kalkınır. Adana cumhuriyetin ilk yıllarında olduğu gibi tarımın ve sanayinin başkenti, uygarlık, çağdaşlaşma ve kalkınmanın yeniden öncüsü olacak” dedi.

KARIŞ KARIŞ GEZİYOR, ANLATIYOR

Adana’nın merkez Seyhan ve Çukurova ilçeleri ile Pozantı ve Ceyhan’da köy ve mahallelerde yurttaşlarla buluşan, semt pazarları ve otogarı ziyaret eden ve buralarda toplumun tüm kesimlerine seçim beyannamesini anlatarak sandığa gitme çağrısı yapan Bulut, “Çukurova’nın bereketli topraklarından demokrasiye olan inanç, uygarlığa ve kalkınmaya olan hasret ile halk iktidarının umudu filizleniyor. 24 Haziran’da bu umudu yeşertip birlikte büyüteceğiz” ifadelerini kullandı.

ADANA “TAMAM” DİYOR

Bu seçimin bir iktidar seçimi olmadığını, Sivas ve Samsun’da meşruiyet bulan, gücünü Kuvayı Milliye ve Kurtuluş Savaşı’ndan, haritasını Cumhuriyet’in yol göstericiliğinden alanların, tek adam rejimine karşı parlamenter rejim, adalet, katılımcı demokrasi ve özgürlüklerden yana tavır koyma seçimi olduğunu kaydeden Bulut, “Adanalı bağımsızlık savaşında gösterdiği iradeyi, kararlılıkla yeniden göstereceğini gezdiğimiz her yerde ifade ediyor. Adana ‘TAMAM’ diyecek ve cumhuriyet kazanımlarının arkasında duracak” şeklinde konuştu.