CHP Çukurova Belediye Meclisi Üyesi Adayı Eczacı Burhanettin Bulut,  Türkiye’nin en genç ilçelerinden Çukurova’nın geçmiş 5 yılı emekleme dönemi olarak geçirdiğini, 30 Mart’tan itibaren de 5 yıl içinde CHP iktidarı ile örnek bir ilçeye dönüşeceğini söyledi.

CHP Çukurova Belediye Meclisi Üyesi Adayı Eczacı Burhanettin Bulut, Başkan adayı Avukat Soner Çetin’in siyasal birikimleri ve sosyal belediyeciliğe olan inancı ile Çukurova’yı mutlu, gülen insanların yaşadığı kent haline getirecek vizyona sahip olduğunu söyledi. Bulut, CHP’nin çalışmalarını insanı merkeze alan, kent rantlarını kentin hizmetlerine aktaracak projeler temelinde yürüttüğüne dikkat çekti ve şöyle konuştu:

“Halkı yönetime katmanın, doğrudan demokrasinin pratiğinin yaşanacağı Çukurova Kent Konseyini geliştirme projesi Türkiye'ye örnek olacak bir projedir.  İlk kez 30 Mart tarihinden itibaren uygulanmasına başlanacak Bütünşehir Yasası bir anlamda yerel parlamento görevini yerine getirecektir. Çevre köyler mahalle olmuş, köy lafı lügatimizden çıkmıştır. Bunun etkileri sonuçları hiç tartışılamamıştır. 

Adana’da birikmiş çok sorun var. Bu sorunları aşmanın en önemli yolu vizyonu olan, çağı yakalayan,  geçmişi pürüzsüz, yaptıkları, tavırları davranışları, iş hayatlarındaki başarıları ile belediyecilik konusunda ne kadar başarılı olabilineceğinin ipuçlarını verecektir. Bu anlamda Avukat Soner Çetin Çukurova İlçemiz için tercihi en yüksek adaydır. Tüm ilçeyi kapsayacak, insanlarını kucaklayacak yerel yönetim anlayışı ancak CHP ile mümkün olacaktır. “