24 Haziran’da yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerine 15 gün kala Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Adayı Burhanettin Bulut, dur durak demeden seçmenlerle buluşarak, partisinin beyannamesini anlatmaya ve daha huzurlu bir Türkiye için destek istemeye devam ediyor. Bulut’un dünkü programını Saydam Caddesi esnaf ve halk buluşmalarıyla sürdürdü.

BABASIYA BİRLİKTE ESNAF KOMŞULARINI GEZDİ

Halen Saydam Caddesi’nde esnaflık yapan babası Ahmet Bulut’u da işyerinde ziyaret eden Adana Milletvekili Adayı Burhanettin Bulut, babası Ahmet Bulut ile birlikte esnaf komşularını ziyaret ederek, partisinin ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin Türkiye’deki tüm esnafları rahat ettirecek Esnaf Bakanlığı projesi anlattı ve destek istedi. Ardından cadde boyunca esnaflarla kucaklaştı.

EŞİTLİK VE ADALET İÇİN GELİYORUZ

Esnaflık yapan bir babanın oğlu olduğunu Vurgulayan Bulut, “Esnaf turumuzda babamı da ziyaret ettim. Babam da daha huzurlu bir Türkiye için benimle birlikte kamyoncu Şerif'in oğlu Muharrem İnce'ye oy istedi. Kamyoncu Şerif'in oğlu Muharrem İnce'yi cumhurbaşkanı adayı, beni milletvekili adayı yapan Cumhuriyet'tir, demokrasidir, eşitliktir. Bu yüzden 24 Haziran'da imtiyazlıların değil halkın iktidarını kuracağız. Demokrasiyi, eşitliği, adaleti egemen kılacağız” diye konuştu.