Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Adayı Burhanettin Bulut, özellikle emeklilerin bu bayram da az da olsa rahat bir nefes alacağını hatırlatarak, “Biz iki yıl önce emeklilere yılda iki kez olmak üzere bayram ikramiyesi sözü verdiğimizde sudan sebeplerle itiraz eden hükümet, bu bayram bizim önerdiğimizin daha altında da olsa önerimizi yerine getirdi. Vatandaşlarımız müsterih olsun, taklitlerine gerek kalmadan iktidara geldiğimizde her bayram huzur ve refah içinde geçecek” dedi.

TÜRKİYE’YE HUZUR VE GÜVENCE

Yayınladığı bayram mesajında, Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığı ve CHP iktidarında demokrasi ve adaleti yeniden tesis ederek, ayrışmayı bitirip, Türkiye’ye huzur ve güvenceyi getireceklerini vurgulayan Bulut, “Bayramların tarihsel mirası birlik, berberlik, dayanışma kültürüdür. Biz esnaftan, emekliye, çiftçiden sanayiciye, öğrenciden ev kadınına kadar toplumun tüm kesimlerine bayram yaptıracak, kucaklaştıracak, barıştıracak, ülkenin iklimini değiştirecek bir gelecek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

ZENGİNLİĞİ PAYLAŞMAK İÇİN GELİYORUZ

Ülkenin zenginliğini imtiyazlı bir kesimin paylaştığını, gelir adaletindeki eşitsizliğin arttığını hatırlatan Bulut, “Ne zaman vatandaşın yararına bir öneri getirsek iktidar önce yokuşa sürüyor ardından daha azını vaat ediyor. Asgari ücretli milyonlarca çalışandan sonra emekli de CHP’nin kıymetini, halkçı duruşunu vicdanlarında değerlendirecektir. Artık bu ülkenin zenginliğini sadece imtiyazlı iktidar çevresi değil halk paylaşacak. Huzur ve refah için 24 Haziran’da aklımız ile vicdanımızı birleştirip sandığa gidelim” çağrısında bulundu.