Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Seyhan Narlıca Mahallesi sakinlerinin sosyal medyadan kendisine yaptığı çağrıya kayıtsız kalmadı. CHP’li Bulut, Narlıca’da ilk olarak Mahalle Muhtarı Haşim Temiz’le bir araya geldi. 
MUHTARLARA BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR
Muhtarların demokrasinin ilk adımı, hizmetin ilk durağı, çözümün ilk adresi olduğunu söyleyen Bulut, halkımızın bilinçlendirilmesinden, mahallelerimizdeki sorunların tespitine kadar her aşamada muhtarlara ciddi görevler düştüğünü söyledi. 
KATILIMCI DEMOKRASİNİN ÖNCÜSÜ
Muhtarların yalnız evrak düzenleyici değil, halkın temsilcisi ve katılımcı demokrasinin öncüsü olduğunu belirten Bulut, Adana’nın sorunlarının çözümü noktasında muhtarlarla işbirliği içerisinde olduklarını kaydetti. Bulut, maddi olarak birçok yetersizliğe rağmen, mahallenin ve mahalle sakinlerinin sorunlarının çözümünde gösterdiği hassasiyet nedeniyle Temiz’e teşekkür etti.
ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM
Mahalle sakinlerinin sorunlarını da dinleyen Bulut, ‘Her zaman hemşerilerimizle bir arada olmaya gayret ediyoruz. Adana ve Adanalı’ların sorunlarının çözümü noktasında bize kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Adana’nın sorunlarını TBMM çatısı altında Genel Kurul’da dile getiriyoruz. Soru önergeleriyle gündeme taşıyoruz.  Sizlerin sorunlarının gerek yerel yönetimler gerekse iktidara iletilmesi ve çözüme kavuşturulması noktasında elimden geleni yapacağım’’ dedi.
VATANDAŞLARDAN BULUT’A TEŞEKKÜR
Ziyaretlerden duydukları memnuniyeti ifade eden Narlıca Mahallesi sakinleri Bulut’a başarılar dilerken, her zaman vatandaşlarla bir arada ve kolaylıkla ulaşılabilir olduğu için de teşekkür ettiler.