Bulut’un, Erdoğan’dan rektörlere kadar uzayan listesinde dikkat çekenler şöyle:
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan: O hainler F-16’larla uçtular. Zannettiler ki Cumhurbaşkanı Tarabya’dadır. Bilmiyorlardı ki o mağaranın önünü örümcek ağları örer, göremezsin ve göremediler.
TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AKP Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz: “Hilmi Bilgin’e desteğinizi bekliyorum. Hilmi Bilgin’e vereceğiniz destek, yarın ruz-i mahşerde (kıyamet günü) beraat belgelerinizden (kurtuluş) biri olacak diye düşünüyorum.
AKP İstanbul Milletvekili Oktay Saral: Allah, Başbakanımızı bizim başımıza nasip ettiği için her gün iki rekat şükür namazı kılmamız gerekir.
AKP Çorum Milletvekili Murat Yıldırım: Erdoğan ümmetin lideri.
AKP Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin: Erdoğan’a dokunmak bile ibadettir.
AKP Düzce Milletvekili Fevai Arslan: Erdoğan Allah’ın tüm vasıflarını üstünde toplayan bir lider.
AKP Çorum Milletvekili Agâh Kafkas: Başbakan sözü peygamber sünneti.
Eski Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış: Ülkemizde eğer Urfa şanlıysa, Antep gaziyse, Maraş kahramansa, Rize, İstanbul ve Siirt de mübarektir. Çünkü bu 3 şehir, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük liderinin doğmasına vesile olmuştur.
AKP Siirt Milletvekili Yasin Aktay: Erdoğan’ı görünce salavat getiririz.
AKP Bursa Milletvekili Efkan Ala: Peygamber hata yaptı, biz yapmadık.
AKP İstanbul Milletvekili Metin Külünk: Peygamberlerin de diploması yoktu.
Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın: İslami olarak cumhurbaşkanına itaat etmek farzı ayın’dır. Karşı gelmek de harpten kaçmak manasına gelir, haramdır.

‘TÜRKİYE’YE FAYDASI YOK’
Seçimlerin ne bir beka sorunu, ne de dine alet edilecek bir konu olduğunu belirten CHP’li Bulut, şunları kaydetti:
“Seçimler, bir demokrasi şölenidir. Her siyasi parti bu sorumlu anlayışla hareket etmeli, toplumu kutuplaştıracak ifadelerden özellikle kaçınmalıdır. Siyasi Partiler Yasası’nda din üzerinden propaganda yapılmayacağı hüküm altına alınmıştır. Kanunla hüküm altına alınmasından da önemlisi bu sözler inançlı vatandaşlarımızın da vicdanları yaralamaktadır. Oy devşirme uğruna din üzerinden yapılan bu siyasetten Türkiye’ye fayda gelmeyeceği aşikârdır. Herkesi sorumlu siyaset yapmaya çağırıyorum.”

SİYASİ PARTİLER YASASI NE DİYOR?
Siyasi Partiler Yasası’nın 87. maddesi: Siyasi partiler, devletin sosyal veya ekonomik veya siyasi veya hukuki temel düzenini, kısmen de olsa dini esas ve inançlara uydurmak amacıyla veya siyasi amaçla veya siyasi menfaat temin ve tesis eylemek maksadıyla dini veya dini hissiyatı veya dince mukaddes tanınan şeyleri alet ederek her ne suretle olursa olsun propaganda yapamaz, istismar edemez veya kötüye kullanamazlar.