Milliyetçi Hareket Partisi’nde mahalle temsilciliği, Ülkü ocakları yöneticiliği, İlçe yöneticiliği, Belediye meclis üyeliği, İlçe başkan yardımcılığı ve İl başkan yardımcılığı gibi birbirinden önemli görevleri başarılı bir şekilde ifa eden Bünyamin Kaya, MHP Seyhan İlçe binasında düzenlediği basın toplantısında başkanlığa resmen talip olduğunu duyurdu.

Mensubu olmaktan gurur ve onur duyduğum, TÜRK Milliyetçiliği davasının tek temsilcisi olan Milliyetçi Hareket Partisi’nden Seyhan ilçe Başkanlığına talibim’ diyen Başkan adayı Bünyamin Kaya, seçilmesi halinde bayrağı en yükseğe taşıyabilmek için elinden geleni yapacağını ifade etti.

MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı adına başkan yardımcısı Murat Aşkın Bünyamin Kaya'nın adaylık sürecinde başarılar dileyerek çiçek takdim etti.

Liderimin Kutlu Yürüyüşünde Bir Nefer Olmak İçin Adayım

Kaya, “Cenabı hakkın izniyle, ülküdaşlarımın desteği ile uğruna şahadet şerbetini içenlerin, gençliğini taş medreselerde feda edenlerin, işkencelerde eziyete uğrayanların, ağır vebalini unutmayan ve unutmayacak bir sorumlulukla aday oldum. Türk milletinin menfaatini, Türk devletinin bekasını her şeyden önde tutan davasını ve partisini dimdik bütün tehlike ve yıkımlardan koruyan, emrinde olmaktan mutluluk ve gurur duyduğum, Liderim, Genel Başkanım Sayın Devlet Bahçeli’nin kutlu yürüyüşünde bir nefer olmak için aday oldum. Hülasa; Cenabı Hakkın rızası Davamızın bekası Liderimin yoldaşı Ülküdaşlarımın kardeşi olmak için bu göreve talip oldum” diye konuştu.

Kazanan Türk Milliyetçiliği Davası Olacaktır

Olgun, seviyeli ve bütünlük arz eden, kazananın sadece Türk Milliyetçiliği davası olmasını temenni ettiği bir kongre süreci olmasını dileyen Kaya, daha sonra şöyle devam etti:

“Seyhan ilçe teşkilatında Mahalle temsilciliği Teşkilat yöneticiliği Belediye meclis üyeliği Seçim komisyon başkanlığı Yapmış bir ülküdaşınız olarak emanetinizi hakkıyla taşıyacağımdan, heyecan ve azmimi asla kaybetmeyeceğimden emin olabilirsiniz. Talep tavsiye ve sorunlarınızın en samimi takipçisi olacağımdan asla kuşkunuz olmasın. Adaylığımın;  milletime, partime, şahsıma ve aileme hayırlar getirmesini cenabı haktan niyaz ediyorum. Ayrıca kongrede diğer aday arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Kazanan Milliyetçi Hareket olacaktır.”