Adana’da gece saat 02.35’te terör örgütü mensuplarının Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yönelik saldırısında polis memurları İsa İpek ve Serdar Kazar şehit oldu. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Burhanettin Bulut, terör saldırısını lanetleyip, şehit polis memurlarına Allah’tan rahmet diledi, halka sağduyu çağrısını yineledi.

TERÖRÜN HİÇBİR HAKLI GEREKÇESİ OLAMAZ

CHP İl Başkanı Burhanettin Bulut yayınladığı başsağlığı mesajında hangi amaçla ve kim tarafından gerçekleştirildiğine bakılmaksınız terörün kabul edilemeyecek bir eylem olduğunun altını çizerek terörü lanetledi.

Şiddetle hiçbir şeyin elde edilemeyeceğini vurgulayan Bulut, “Ülkemiz uzun yıllar terör nedeniyle büyük acılar yaşadı. Halkımız yitirilen canların ardından gözyaşı döktü. Terörün hiçbir haklı gerekçesi olamaz. Terör acı ve gözyaşıdır. Nereden hangi amaçla gelirse gelsin terörü bir kez daha lanetliyoruz” dedi.

SAĞDUYU ÇAĞRISI

Terörün amacının, bir arada ve barış içinde yaşayan farklı inanca, görüşe, etnik kökene sahip insanları birbirine düşürmek olduğunu belirten Bulut, “Halkımız sağduyulu olmalı ve terör eylemleriyle toplumu bölmek isteyenlerin oyuna gelmemelidir” diye konuştu.

Şehit polis memurları İsa İpek ve Serdar Kazar’a Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve Emniyet Teşkilatına başsağlığı dileyen CHP Adana İl Başkanı Bulut, mesajının sonunda “Bu alçak ve hain saldırının ardındaki güçlerinin bir an önce yakalanarak adalete teslim edilmesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.