Zihni Aldırmaz başkanlığında toplanan Adana Büyükşehir Belediye Meclisinde gündem dışı söz alan AK Parti´li Abdullah Doğru´nun Dr. Aşkım Tüfekçi´nin adının yaşatılmasını teklif etti. Bağımsız meclis üyesi Mustafa Tuncel de Abdullah Doğru´nun önerisini desteklediğini belirtti. Aldırmaz, tüm meclisin duygularına tercüman olan Abdullah Doğru´ya teşekkür ederken, bir cadde ve sokağın tespiti ile ilgili çalışmayı yapıp bir sonraki aydaki meclis toplantısı gündemine getireceğini söyledi.
Komisyon çalışmaları nedeniyle 15 dakika geç başlayan Adana Büyükşehir Belediye Meclisi´ndeki 5 gündem maddesi oy çokluğu ile kabul edildi.

ALDIRMAZ: "YANLIŞ ANLAŞILMA VAR"
Dün yapılan Adana Büyükşehir Belediye Meclisinin gündeminde bulunan 4 maddelik Merkez Otogar içerisinde 165 pafta, 946 Ada 266, 267,201 ve 162 parselde bulunan işyerlerinin otobüs bilet satış yazıhanesine çevrilmesine ait komisyon raporlarının oy birliği ile kabul edildiğine ilişkin haberin bir yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını ifade eden Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, söz konusu dükkanlarla ilgili komisyonun, ´ret´ kararı verdiğini, ancak basına ´kabulü´ şeklinde yansıdığını belirterek, "Bu tamamen bilgi eksikliğinden kaynaklanmıştır. Bununla ilgili haber yapan basın kuruluşları ile görüştüm. Gerekli düzeltmeler yapılacaktır" diye konuştu.