Şahin Adana Merkez Ocak ve kanal Ocakta  Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi Teşkilat işlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcılıgında özel kalemde görev yaptı.

İl Divan Kurulunun da hazır bulunduğu ve İl Başkanı Bünyamin Avcı’yı İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Zorba’nın Temsil ettiği programda,Çağrı Şahin’in açıklamaları büyük ilgi gördü.

MHP Adana İl Başkanlığında Basın toplantısı ile adaylığını açıklayan Çağrı Şahin, önümüzdeki seçimin ülkemiz için  en önemli seçim olacağını vurgulayarak, '' Cumhur ittifakı bu seçimlere mührünü vurup desteğini aldığı millet iradesiyle Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğini aydınlatacaktır” dedi.

Ayrıca Şahin Bilge liderimiz Sayın DEVLET BAHÇELİ Beyin dedigi gibi Umutsuzluk aklın durmasıdır, umudumuz oldugu için MHP.  Milliyetçi Ülkücü hareket yarım asırdır köklerinden kopmamış, ekseni kaymamış,Ülkülerinden vazgeçmemiştir, İşte bu yüzden MHP dedi.

3 Mayıs 1944 Türkçülük Bayramı’nın yıldönümünde adaylığını açıkladığını belirten Şahin, “Vatanın bölünmez bütünlüğü ve Aziz Milletimizin, vatan kıldığı bu topraklar üzerinde ebediyen mutlu ve müreffeh yaşaması için gayret etmek niyetiyle 27. Dönem Milletvekili aday adaylığımi açıklıyorum. Türk Milleti’nin menfaatinden başka bir şey düşünmeden, ulaşabildiğimiz her vatandaşımıza liderimizin mesajlarını iletmek boynumuzun borcudur. Allah çıktığımız bu yolda bizleri utandırmasın.”  şeklinde konuştu.