Seçim Çalışmaları kapsamında Gazipaşa Bulvarı, Toros Caddesi ve Küçük Dikili’de esnaf ziyareti yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan, esnafın sorunlarını dinledi. MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı’nın de katıldığı ziyarette, kentte yolboyu ticaretin yaygın olduğunu ifade eden Çalışkan,  kimseyi mağdur etmeden kaldırım işgalini önleyeceklerini ve esnafın rahat ve uygun şartlarda çalışabilmesi için ellerinden gelen katkıyı vereceklerini söyledi.



ESNAF ZİYARETİNDE GENÇLERDEN BÜYÜK İLGİ

Gazipaşa Bulvarı ve Toros Caddesi esnafını ziyaret eden Çalışkan, yolda karşılaştığı vatandaşla da sohbet etti. Seyhan’ın hak ettiği hizmeti alamadığını belirten Çalışkan, 30 Mart’tan sonra Seyhan’da önce yönetim anlayışının değişeceğini ardından eşit ve adil hizmetlerle 771 bir Seyhanlı’ya kaliteli hizmet vereceklerini kaydetti. Sokakta öğrenciler ve gençlerle de sohbet eden Çalışkan gençlerin fotoğraf çektirme taleplerini geri çevirmedi. Çalışkan ayrıca, Toros Caddesinde bulunan Seçim İletişim Merkezi yanında bulunan işyeri ile Op. Dr. Ebru Ünal’ın da muayenehanesinin açılışını yaptı.


ÇALIŞKAN’A KÜÇÜKDİKİLİ’DE PORTAKAL İKRAMI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan,  Küçükdikili’de de esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Çalışkan, esnafa hal hatır sorup, “hayırlı işler” dileğinde bulundu. Çalışkan’a Küçükdikili ziyareti sırasında portakal ikramı da yapıldı. İkramları geri çevirmeyen Çalışkan gördüğü ilgiden memnun kaldı.