Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan Reşatbey Mahallesi, Toros Caddesi Sökün apartmanı altında seçim ofisi açtı. Mitinge dönüşen açılış nedeniyle Toros Caddesi kısa süreliğine trafiğe kapandı.

KANLI: 30 MART YENİ BAŞLANGIÇ OLACAK

Seçim ofisi açılışına katılan MHP Seyhan ilçe Başkanı Yusuf Kanlı, başta Seyhan olmak üzere Adana’nın tüm ilçeleri ve Büyükşehir Belediyesini kazanmak için aralıksız çalıştıklarını söyledi. Adayların ve teşkilat üyelerinin saha çalışmalarında beklenenden büyük ilgi ve alakayla karşılaştıklarını belirten Kanlı, 30 Mart’ta Belediyelerde büyük değişim yaşanacağını kaydetti.



ÇALIŞKAN: YENİ DÖNEMDE SEVGİYE DAYALI SİYASET OLACAK 

Mitinge dönüşen seçim ofisi açılışında daha sonra söz alan Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan, ilçede yaşayan 771 bin Seyhanlı’nın her ne olursa olsun kendileri için birinci sınıf vatandaş olacağını söyledi. Herkesi sevmek zorunda olduklarına dikkat çeken Çalışkan şöyle konuştu;

“Bizim siyasetimizde kavgaya yer yok. Hasbi siyaset için geliyoruz. Kardeşliğe dayalı bir yönetim anlayışıyla gönüller yapmaya geliyoruz. Kesinlikle ayrı gayrı olmayacak. İşimiz sevgi, dostluk ve kardeşlik olacak. Yeni dönem sevgiye dayalı siyaset olacak” dedi.

Seyhan’ın hak ettiği hizmeti alamadığını ifade eden Çalışkan, “30 Mart’tan sonra yeni bir başlangıç olacak. Ulaşılabilen, hesap verebilen bir Belediye Başkanı olacağız. Herkese eşit ve adaletli hizmeti sunacağız. Seyhan’da yaşayan tüm hemşerilerimiz aynı kalitede hizmet alacak” diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından MHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan seçim ofisini eşi Nurten Çalışkan ile birlikte açtı. Açılışta ayrıca Türk Bayrağı ve 3 Hilal resimli yaş pasta da kesilerek konuklara ikram edildi.