MHP Çukurova İlçe Başkanı Ramazan Çelik, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle yayımladığı mesajda “Bugün Zafer Bayramımızı bir kere daha coşkuyla kutluyor ve Yüce Allah’a ham ediyoruz.” dedi.
Ramazan Çelik mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Türk milletinin silkinip ayağa kalkarak, işgalcileri ve hayallerini vatan topraklarından def ettiği muazzam bir stratejik hamlenin yıldönümündeyiz. Tarihi şan ve şerefle dolu olan aziz milletimiz, 95 yıl önce kazandığı büyük zaferle bağımsızlığına musallat olan emperyalist mihraklara unutamayacakları büyük bir ders vermiştir. Yaklaşık bir asır önce Gazi Mustafa Kemal ve dava arkadaşları öncülüğünde yapılan kurtuluş mücadelesi 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesiyle zirveye tırmanmış ve burada söken zafer şafağı son yurdumuzun talihini, kaderini ve akıbetini aydınlatmıştır.”

YÜCE ALLAH’A HAMD EDİYORUZ

Ramazan Çelik devamla şunları söyledi:
“Bugün Zafer Bayramımızı bir kere daha coşkuyla kutluyor ve Yüce Allah’a ham ediyoruz.  19. Yüzyılda iyice kızışan paylaşım ve hegemonya yarışında milletimizi ve vatan topraklarını hedefine alan sömürgeci güçler, 30 Ağustos’ta zirve yapan iman ve vatan sevgisi karşında çaresiz ve aciz kalmışlardır. Kökeni, memleketi, yöresi ve mezhebi ne olursa olsun Türk milletinin tüm fertleri aynı ülkü etrafında buluşmuş ve son yurdumuzun taksim edilmesine asla müsaade etmeyeceklerini çok şükür göstermişlerdir. Bugün de acımız bir, sevincimiz bir, ülkümüz birdir. Türk milleti olarak birlik ve beraberlik ruhuyla, kardeşlik hukukuyla yolumuza devam edeceğiz.”

MİNNETLE ŞÜKRAN DUYGULARIYLA ANIYORUZ

MHP Çukurova İlçe Başkanı Ramazan Çelik, “Bu duygu ve düşüncelerle, kutsal vatanımızın varlığı ve bağımsızlığının dünyaya kabul ettirildiği 30 Ağustos Zaferi’nin 95. yıldönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün kurucu kahramanları; büyük Türk milleti için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve minnet duygularımla anıyorum. Manevi huzurlarında, aziz milletimizin ve bütün kahramanlarımızın mukaddes hatıralarını yâd ediyor, en derin hürmet ve sadakat hislerimle Cenab-ı Allahtan rahmet diliyorum.” dedi.