Yüreğir Ak Parti İlçe Başkanı Bahadır Balcılar, Yüreğir Kadın Kolları Başkanı Zeynep Acem ve birçok teşkilat mensubuyla ile birlikte yaptığı Mahalle ziyaretlerini sürdüren Çelikcan Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

Çelikcan ve ekibinin ziyaret maratonunun bu kez durağı Akıncılar mahallesiydi. Başkan Çelikcan Ak Parti teşkilat mensuplarıyla birlikte yaptığı mahalle ziyaretleri ile hem teşkilat mensuplarının hemde vatandaşların ilgisine mazhar oluyor. Ziyarette hazır bulunan Akıncılar muhtarı Zekeriya Saltan ve mahallelilere hitap eden Çelikcan ‘’ Akıncılar mahallemizde 89 sokak var şuana kadar 12 sokağımızı kilitli parke yaptık, 40 sokağımızı asfaltladık kalan 34 sokağımızı asfaltlıyoruz. Yaptığımız asfalt karayolları kalitesinde oluklu asfalt olup ilk uygulamasını biz yaptık. Üstelik biz ilk defa asfaltlama yapacağımız sokakların eski asfaltlarını kazıyarak ’’ kot farkı’’ oluşmasını da engelledik. Buradan kazıdığımız asfaltları köy yollarımızın rehabilitesinde kullandık. Bugüne kadar Yüreğir’de yol yapımı için 70-80 milyon TL para harcadık. Bu rakam 20 yılda yapılana denk bir rakam. Artık mahallelerimizde evlerimize su baskınları tarih oldu.’’ Dedi.

Yüreğir’in Adana’da dev yatırımlara artık ev sahipliği yaptığını belirten Çelikcan Büyük Şehir Hastanesini, Adliye binasını ve özel yatırım olarak Optimum, Sheraton’u örnek verip bu gibi yatırımlarla ilçenin kabuk değiştirdiğinin altını çizdi.

Ayrıca Yüreğir’in iki önemli ana arteri olan Orhan Kemal ve Kozan Yolunda yapılan imar düzenlemesinin ilçe ekonomisini çok olumlu etkileyeceğini de ifade etti.

Akıncılar Muhtarı Zekeriya Saltan ve vatandaşlar yoğun sevgi gösterisinde bulundukları Başkan Çelikcan’a yıllardır ilk kez belediye başkanlarını aralarında görmekten, yapılan hizmetleri duymaktan çok memnun olduklarını ifade ettiler. Ayrıca Akıncılar Mahalle sakinleri Kışla Mahallesinde başlayan ‘’Kentsel Dönüşüm’’ gibi kendi mahallelerinde de kentsel dönüşüm talebinde bulundular. Daha sağlam, hijyenik, yeşil ve konforlu evlerde yaşamak istiyoruz diye taleplerini ilettiler.

Başkan Çelikcan talebi not aldığını ve gereği için çaba göstereceğinin sözünü verdi.