Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, hafta sonu Büyüksaat esnafını ziyaret etti. Tarihi Büyüksaat civarındaki işyerlerini ziyaret eden Başkan Çelikcan esnafla sohbet etti. Hediyelik eşya dükkanında tabloları inceleyen Başkan Çelikcan av malzemeleri satan iş yerinde esnaftan av sporları hakkında bilgi aldı. Tarihi helvacıda ikram edilen lokumlardan tadan Başkan Çelikcan’a Kazancılar çarşı esnafı da büyük ilgi gösterdi. Girdiği her işyerinde büyük bir ilgi ile karşılan Başkan Çelikcan’a semt sakinleri de ziyaretleri ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

 

BAŞKAN ÇELİKCAN: “ESNAF DÜRÜSTLÜĞÜN SİMGESİDİR”

Çalışmalardan bulduğu her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeyi kendisine ilke edinen Başkan Çelikcan esnaf ziyaretiyle bir kez daha takdir topladı. Ülkenin temel taşlarından biri olan esnaflık kültürünün önemine vurgu yapan Başkan Çelikcan esnafla sohbet etmekten ayrı bir keyif aldığını belirtti. Yerel yönetimler olarak esnafın sorunlarını mümkün olduğu ölçülerde gidermeye çalıştıklarını belirten Başkan Çelikcan “Esnaf bir ülkenin temel taşıdır, ekonominin lokomotifidir. Güvenilirlik ve dürüstlüğün simgesi olan Esnaf değerlerimizin, kültürümüzün koruyucusudur.” diye konuştu.

 

ESNAF: ‘SİZİNLE YÜREĞİR’İN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ!’

Ziyaretlerde Yüreğir’e yapılan yatırımları yakından takip ettiklerini Belirten esnaflar ise Yüreğir’in Başkan Çelikcan’ın 6 yıla yakın hizmet dönemiyle çehresinin değiştiğini söylediler. Yüreğir’in Başkan Çelikcan ile birlikte artık bir cazibe merkezi haline geldiğini belirten esnaflar hizmetlerinden dolayı Başkan Çelikcan’a teşekkür ettiler.