Kapısı çalınmamış ev, gönlü kazanılmamış Yüreğirli bırakmamayı hedefleyen Başkan Çelikcan, hasta ve yaşlıları evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor, sorunlarını dinliyor, ailelerine destek oluyor.
Sosyal Belediyecilikte öncü çalışmalarıyla halkla yakın ilişki kuran Başkan Çelikcan, Yüreğir’de esnaf, mahalle ve ev gezilerinin yanı sıra yatağa mahkum hasta ve yaşlıları evlerinde ziyaret ediyor, sorunlarını dinliyor, onlara moral kaynağı oluyor.

BAŞKAN ÇELİKCAN: “HASTA VE YAŞLILARIMIZ İHMAL EDİLMEMELİ”

Ak Parti Yüreğir İlçe Başkanı Ahmet Çözer ile birlikte hasta ve yaşlıları evlerinde ziyaret eden Başkan Çelikcan, Yüreğirli vatandaşların her zaman yanında olduklarını belirtti. Hastaların ve yaşlıların ihmal edilmemesi gerektiğini belirten Başkan Çelikcan, "Devletimizin şefkat elinin her zaman vatandaşlarımızın yanında olduğunu bilmesini istiyoruz. Vatandaşlarımızın acısına ve sevincine ortak olmaya çalışıyoruz. Özellikle yaşlı ve yardıma muhtaç ailelerimize öncelik veriyoruz. Hasta ve yaşlılarımızı evlerinde ziyaret ediyor, bir nebze moral kaynağı olmaya çalışıyoruz. İmkânlarımız ölçüsünde de ihtiyacı olan vatandaşlarımıza yardımcı olmaya gayret ediyoruz” şeklinde konuştu. Fırsat buldukça mahallelerimizi ziyaret edip vatandaşlarımızın istek ve taleplerini yerinde görüyoruz diyen başkan Çelikcan, vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla onların istek ve talepleri doğrultusunda çalışmalarımıza yön veriyoruz" dedi.

BAŞKAN ÇELİKCAN: “DUALARI GAYRETİMİZİ ARTIRIYOR”

Yüreğir genelinde hasta ve yaşlı ziyaretlerinin kesintisiz devam edeceğini belirten Başkan Çelikcan, “yaşlılarımızın duası gayretimizi artırıyor. Onların duası bize güç veriyor. Asla onları üzmemeli, hayat tecrübelerinden ilham almalıyız. Hastalarımıza da cenabı Allah’tan şifa diliyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.