Beraberinde yardımcıları ve daire müdürleriyle birlikte Adana ESOB’a gelen Başkan Çelikcan’ı, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Yüreğir Belediye Meclis Üyesi Atilla Barışık, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yüreğir Belediye Meclis Üyesi Muhammet Yalçın, Özel Halk Otobüsçüleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Uslu ve toplu taşıma kooperatifi başkanları karşıladı.

 

Birlik Başkanı Barışık tarafından, makam girişinde kapıda kucaklanarak karşılanan Çelikcan, gördüğü yakın ilgi ve alakadan dolayı hayli memnuniyet duyduğunu ifade ederken, “Değerli büyüğümüz, kıymetli ağabeyimiz, Adana ESOB Başkanı Sayın Kazım Barışık’ın TESK Yönetim Kurulu Üyeliği’ne yeniden seçilmesinden büyük mutluluk duydum. Hem Adana esnafının sorunlarını dile getirmesi hem de tecrübeli bir oda ve birlik başkanı olarak TESK Yönetimi’nde yer alması hem Adana’mız,  hem de Türkiye için yararlı olacaktır. Hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın. Kendisine başarılar diliyorum. Başkan Barışık’ın, Adana ve Türkiye’deki tüm esnaf ve sanatkârları Ankara’da layıkıyla temsil edeceğine yürekten inanıyorum”dedi.

 

Birlik Başkanı Barışık da, ziyarette yer alan meclis üyeleri ve toplu taşıma aracı temsilcilerine Başkan Çelikcan’ın şahsında teşekkür ederken, “Sayın Çelikcan, makamına yakışan, başarılı bir belediye başkanımızdır. Çelikcan’ın beni ziyareti, tüm esnaf ve sanatkârlarımızı ziyaret etmesi demektir. Beni olduğu gibi tüm esnaf ve sanatkârlarımızı da mutlu etmiş demektir. Kendisine, tüm esnaf ve sanatkârlarım adına güzel dilek ve temennilerinden ötürü teşekkür ediyor, belediye başkanlığı görevinde başarılar diliyorum, Allah kendisini de muaffak etsin” diye konuştu.  

 

Barışık, ziyaretine gelen Başkan Çelikcan ve beraberindeki meclis üyesi, oda ve kooperatif başkanlarını, Adana ESOB Eğitim ve Hizmet Binası’ndaki yemekhanede kurulan Ahi Evran Sofrası’na davet ederek, öğle yemeği yedi, daha sonra da makamında kahve ikram ederek, sohbetlerini sürdürdü.