MHP’ye şimdi de Milliyetçi Muhafazakar Parti (MMP) İl Başkanı Ahmet Türk, aynı partiden Yüreğir İlçe Başkanı Mustafa Alp, Genç Parti Yüreğir İlçe İkinci Başkanı Kemal Gül olmak üzere aileleriyle birlikte 750 kişiyi temsilen 100’e yakın isim MHP saflarına katıldı.

 

Katılım için MHP Yüreğir’de coşkulu bir tören yapıldı.  MHP Yüreğir İlçe Başkanı Hüseyin Tumlukolcu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen törende MHP İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, MYK Üyesi Metanet Çulhaoğlu, Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Özcan, İl Divan Heyetinden Hamit Yılmaz, Ayhan Bulan da hazır bulundu.  

İZGİOĞLU’NDAN ÖNEMLİ MESAJLAR

MHP İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, MHP’ye omuz vermenin her zamankinden daha fazla milli bir görev haline geldiğini söyledi. İzgioğlu, “Türkiye çıkmaz yola girdi. Bu yolda sağa yada sola bir işaret bulunmuyor, geri dönüşü de yok. Dolayısıyla AKP’nin on yılı geçen üç dönemlik iktidarında daha ileri atılan her adımın sonunda bu yoldan dönmenin maliyeti artıyor. Bu gidilen yol, yol değil, ölüm çukurudur. AKP, Türk milletine tuzak kurmuştur. CHP’nin bazen açık bazen gizli desteğinde AKP-PKK-BDP ittifakıyla idare edilen direksiyon aziz milletimizi ölüm çukuruna götürüyor. Frene basacak olan, arabayı güvenlik şeridine çekecek olan halktır, yani sizlersiniz. MHP’ye omuz vermenin her zamankinden daha fazla milli bir görev haline geldiği günlerdeyiz. Bu manada sizlerin üç hilal altında buluşup Milliyetçi Hareket Partisi’ne omuz vermenizi çok önemsiyoruz. Allah razı olsun. Bu katılımların ileriki günlerde daha da artacağına inanıyoruz.” dedi.

ÜÇ HİLAL EN YÜKSEKLERE DİKİLECEK

MYK Üyesi Metanet Çulhaoğlu, Milletvekili Seyfettin Yılmaz da, işçinin, memurun, emeklinin, çiftçinin, esnafın, dul ve yetimin ciddi sıkıntılar içinde bulunduğunu, diğer taraftan iktidara yakın olan yandaş azınlığın saltanat ve şatafat içinde yaşamaya devam ettiğini kaydettiler. Çulhaoğlu ve Yılmaz, “Artık AKP iktidarına dur deme zamanı geldi” mesajı verdiler. MHP Yüreğir İlçe Başkanı Hüseyin Tumlukolcu, partisinin Yüreğir’de daha da güçleneceğini söyledi. Bu konuda ciddi çalışma içinde olduklarını ve halkın yoğun ilgisini gördüklerini anlatan Tumlukolcu “Üç hilali Yüreğir’de en yükseklerde tekrar dalgalandıracağız” diye konuştu. Konuşmaların ardından katılımcılara rozetleri takıldı.