Seçim kampanyası esnasında bir dolmuş durağını ziyaret eden Soner Çetin’e esnaf büyük ilgi gösterdi. 1989 yılında yapılan yerel seçimlerin kazanılmasında dolmuşçuların büyük pay sahibi olduğunu unutmayan Soner Çetin,” 89 ruhunu yaşatmak için göreve talibim. Sizlerle beraber sorunları çözmek için varım” dedi.

“TARİHİ YENİDEN YAZACAĞIZ”

CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Soner Çetin’in gerçekleştirdiği ziyarete çok sevinen ve büyük ilgi gösteren Meydan Dolmuş Kooperatifi esnafı, önümüzdeki yıl yapılacak seçimlerde Soner Çetin’e en büyük desteği vermeye hazır olduklarını bildirdi. Yeşilyuva Mahalle Muhtarı Orhan Sapçı’nın da katıldığı toplantıda Meydan Kooperatifi Başkanı Şadi Buğdaycı, dolmuşçu esnafı olarak yeniden tarih yazmak için Soner Çetin’e büyük destek vereceklerini açıkladı.

MEYDAN SONER ÇETİN’LE ŞAHLANDI

Dolmuş esnafı ve Meydan-Emek Mahallesi’nde oturan vatandaşların büyük ilgi gösterdiği toplantıda CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Soner Çetin yaptığı konuşma ile gönüllere taht kurdu. Soner Çetin, “Rantı değil halkı düşünerek çalışacağız. Oyunuzu alıp, sırça saraylarda oturmayacak, her zaman yanınızda olacağız. Adana’nın trafik sorununu esnafın önerilerini dikkate alarak biz çözeceğiz. Esnaf ve Halk Meclislerini oluşturup, Adana’yı birlikte yöneteceğiz” şeklinde konuştu.

 

ADANA (                                    )

     Cumhuriyet Halk Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Soner Çetin Meydan Dolmuş Durağı’nı ziyaret ederek sorunları hakkında bilgi aldı.  1989 yılında yapılan yerel seçimlerin kazanılmasında dolmuşçuların büyük pay sahibi olduğunu unutmayan Soner Çetin,” 89 ruhunu yaşatmak için göreve talibim. Sizlerle beraber sorunları çözmek için varım” dedi.

GÜZERGAH SORUNU VAR

Dolmuş Kooperatifi olarak 10 mahalleye hizmet ettiklerini bildiren Buğdaycı, güzergâh sorununun kangren haline gelen bir yara olduğunu bildirdi. Yıllardır bu sorununun çözülmesi için mücadele ettiklerini belirten Buğdaycı,”Güzergâh sorununun giderilmesi için vatandaşlar kendi arasında 30 bin imza topladı. Buna rağmen yetkililer çözümsüzlük sürecini devam ettirmekte ısrarcı oldular. Güzergâh sorunu dolmuşçu esnafının başına bela oldu. Sizden ricamız göreve geldiğiniz andan itibaren bu sorunu çözmenizdir” dedi.     CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Soner Çetin’in gerçekleştirdiği ziyarete çok sevinen ve büyük ilgi gösteren Meydan Dolmuş Kooperatifi esnafı, önümüzdeki yıl yapılacak seçimlerde Soner Çetin’e en büyük desteği vermeye hazır olduklarını bildirdi. Yeşilyuva Mahalle Muhtarı Orhan Sapçı’nın da katıldığı toplantıda Meydan Kooperatifi Başkanı Şadi Buğdaycı, dolmuşçu esnafı olarak yeniden tarih yazmak için Soner Çetin’e büyük destek vereceklerini açıkladı.

“ANA ARTERLER AÇACAĞIZ”

Adana’da nüfusun yoğunluğuna yolların cevap veremediğini dile getiren Cumhuriyet Halk Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Soner Çetin, trafik sorununu çözmek için ana arterlerin mutlaka devreye sokulması gerektiğini vurguladı. Toplu taşımada yaşanan sorunları kökten çözüm getirecek projelerle geliyoruz. Toplu taşımacılıkta devrim niteliğinde kararlar alacağız ve çözümü için dolmuşçu esnafıyla işbirliği yapıp, sizlerinde desteklediği yeni bir sistem kuracağız’ diye açıklama yapan Çetin,”Halk ve Esnaf Meclislerini kurarak sorunların çözümünde herkesin taşın altına elini katmaya çalışacağız. Güzergâh sorunu sizlerin yardımıyla çözülür. Biz bu noktada katılımcı ve çoğulcu anlayışımızı hayata geçireceğiz. Esnafımızın yıllardır boğuştuğu bu sorunu çözmek bize nasip olacak. Geniş ana arterler, bulvarlar yaparak dolmuş güzergâhlarını esnafımızın isteği üzerine şekillendireceğiz. Adana’nın trafik sorununu biz çözeceğiz” diye konuştu.