VEREN DE SAĞOLSUN VERMEYEN DE

MHP ve AKP’li rakiplerine fark yaparak Çukurova Belediye Başkanı seçilen CHP’li Başkan Av. Soner Çetin, gece yarısından sonra Seçim Koordinasyon Merkezi’nin önünde toplanan vatandaşlara seslendi. “Bize oy verenler de sağolsun, vermeyenler de” diyen Çukurova Belediye Başkanı Av. Soner Çetin, “Bütün vatandaşlarımızı kucaklamaya kararlıyız. Seçimden önce verdiğimiz tüm sözlerin arkasındayız” diye konuştu.

GEÇMİŞ GEÇMİŞTE KALMIŞTIR ARTIK

Seçim çalışmaları sırasında siyasi parti ayrımı yapmamaya özen gösterdiklerinin altını çizen CHP Çukurova Belediye Başkanı Av. Soner Çetin şöyle devam etti: Ne söylediysek, hangi sözleri verdiysek bir bir hayata geçireceğiz. Asıl işimiz şimdi başlıyor. Geçmiş geçmişte kalmıştır artık. İncitici biçimde beni eleştirenler olduysa da hepsini ve herkesi affettim; siz de affedin. Şimdi artık önümüze bakacağız. Ayrımsız, eşit ve adil hizmet için kolları sıvayacağız.

TEŞEKKÜR TURU VE HALK GÜNÜ

Propaganda çalışmaları yaparken “Seçimi kazandıktan hemen sonra teşekküre geleceğiz” dediğini hatırlatan Çukurova Belediye Başkanı Av. Soner Çetin, “Bir yandan hazırladığımız projeleri hayata geçirirken diğer yandan da bize güvenen, inanan, oy versin-vermesin tüm vatandaşlarımıza teşekkür için bir daha gideceğiz. Söz verdiğimiz gibi aracısız ve randevusuz görüşmek isteyen, derdi olan vatandaşlarımızı dinlemek için halk günü başlatacağız” dedi.