Yeni üyelerin katılımıyla güçlendiklerini belirten DABB Başkanı Çetin, “El ele vererek güçbirliği yapacağız ve kesinlikle belediyeler arasında ‘şu-bu’ ayrımı olmayacaktır” dedi.
DABB CAZİBE MERKEZİ OLUYOR
Kısa adı DABB olan Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği, üye sayısını giderek artırarak cazibe merkezi haline geliyor. Kısa zaman önce Kemerhisar, Hekimhan ve Seyhan belediyelerini de bünyesine katan Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği’ne önümüzdeki dönemde en az on beş belediyenin daha katılması bekleniyor. Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği’nin gün geçtikçe daha da büyüyeceğine dikkat çeken DABB Başkanı Soner Çetin, “Çok hızlı büyüyeceğiz; çünkü belediyeler arasında ‘şu partiden-bu partiden’ diye bir ayrım yapmıyoruz” diye konuştu. 
GÜÇBİRLİĞİ YAPIP KATKI VERECEĞİZ
Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, birliğin kısa ve orta vadedeki hedeflerini ise şöyle özetledi: DABB bir yandan büyümesini sürdürecek, diğer yandan da bünyesine aldığı ve alacağı küçük belediyelere katkı yapacak; ayrıca projeler bazında da iş ve güçbirliği yapacak. Amacımız birliğe üye belediyelerle eğitim çalışması yaparak ortak projeler üretmek, dayanışma ve işbirliği sağlayarak birliğe üye belediyeleri kalkındırmaktır.