İkram ettiği kahvesi çok beğenilen ev kadını Nesrin Güllü’nün sözleri anlamlıydı: İçine sevgimizi de koyduk. Sizi gerçekten çok seviyoruz.

“HİZMETLERİNİZDEN ÇOK MEMNUNUZ”

“Başkan Çukurova’yı Dinliyor” ekibiyle haftada 1 gün ‘Çat Kapı’ ziyaretlerine çıkan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in son güzergâhı Mahfesığmaz Mahallesi’ydi. Ziyaretlerin ilk durağında Emine Atar’a misafir olan Başkan Çetin, ziyaretin amacını açıkladıktan sonra “Telefonla görüşebiliriz, Halk Günleri’nde buluşabiliriz ama yüz yüze temas etmek çok başka. Ne sorununuz ya da talebiniz varsa dinlemeye hazırım” dedi. Çetin’i evinin kapısında görmenin şaşkınlığını yaşayan Atar’ın sözleri moral verdi: Açık konuşalım; bizim hiçbir talebimiz yok. Hizmetlerinizden çok memnunuz.

“YÜZÜNÜZ DİYE DEĞİL, SİZİ ÇOK SEVİYORUZ”

İkinci durağında da sevinç dolu şaşkınlıkla karşılanan Soner Çetin, Nesrin Güllü’ye konuk oldu bu defa. Üç çocuk annesi olduğunu belirten Nesrin hanımın heyecanı sözlerine yansırken Başkan Soner Çetin, yüz yüze iletişimin yararını anlattı, “Bir talebiniz ya da şikâyetiniz var mı?” diye sordu. Çukurova’da yaşamanın güzel olduğunu ifade eden Güllü’nün ısrarı üzerine kahve ikramına ‘evet’ diyen Çetin, “ Kahve çok güzel” deyince beklenmedik güzellikte sıcak bir karşılık aldı ev sahibinden:  İçine sevgimizi de koyduk kahvenin. Ve yüzünüz diye değil,  biz sizi çok seviyoruz.

EMEKLİLERLE OKEY OYNADI, ÇAYLARINI İÇTİ

Başka evlere de ‘çat kapı’ ziyaretlerde bulunan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, bir grup kadının “çay içme” teklifini geri çevirmedi. Çay içip özel hazırlanmış et böreğinden yiyen Çetin, çocuklarla da futbol konuştu. Çetin’in son durağı Bankacılar Kıraathanesi’nde okey oynayan emeklilerdi. Kahvehanedeki herkesle selamlaşan Çetin, okey oynadı ve emeklilere müjde vererek veda etti: Üç ayrı yerde birden açmak üzere olduğumuz emekli evleri kadın-erkek tüm emeklilere açık.  Çay-kahve bedava,  gazete ve dergi okumak da öyle.