Adana’nın daha iyi yönetilmesi için yola çıkan ve siyasi birikimi ile sıcakkanlılığını birleştiren CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Soner Çetin, çalışmaları ile tüm Adanalılardan büyük takdir görmeye devam ediyor. Atatürk Caddesi’ndeki Adana Büyükşehir Belediyesi binası karşısında Halkla İletişim Merkezi’ni kuran Çetin’in her Salı günü yaptığı toplantılara partili partisiz tüm vatandaşlar rağbet gösteriyor. Adana’nın bütün ilçelerini karış karış gezen, köy ve mahallelerin de yaşayanların sorunlarını dinleyen CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Soner Çetin’in gönüllü ordusu da her geçen gün çığ gibi büyüyor.

Aday adaylık sürecine sekiz ay önce start veren Cumhuriyet Halk Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Soner Çetin’in çalışmalarına destek verenlerin değişik siyasi partilere mensup olması gözden kaçmıyor. Atatürk Caddesi’ndeki Halkla iletişim Merkezi’nde her Salı günü yapılan toplantılar gönüllülerle dolup taşıyor. Forum benzeri yapılan toplantılarda görüş alışverişi yapılıyor, bilgiler toplanıyor ve yol haritası çiziliyor. Haftalık program çıkarılarak bir haftanın dolu dolu etkinliklerle, aktivitelerle geçmesi planlanıyor.

Gösterilen bu ilginin sorumluluğunu arttırdığının altını çizen Cumhuriyet Halk Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Soner Çetin, seçim çalışmalarında gönüllülerin çok önemli olduğunun söyledi.  CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Soner Çetin, “Bizi destekleyenlerin sayısının artması yarınlarımız adına kıvanç vericidir. Çalışmalara başlarken Adanalıların bize güvenmesini istedik. Adana sevdası için herkesin taşın altına koymasını, katılımcı ve çoğulcu anlayışımızın hayata geçmesi için katkı vermeleri çağrısında bulunduk. Yola çıktığımız arkadaşlarımızın sayılarının artması, aktivitelerimizin fazlalaşması Adana adına sevindirici bir olaydır. Verilen bu destek, gösterilen güven, sorumluluğumuzu daha da arttırmaktadır. Adanalılar daha iyi yönetilmek, daha dürüst ve namuslu ehil insanların işbaşına gelmesini istiyor. CHP’ye gösterilen ilgi, şahsımıza gösterilen teveccüh bunun en iyi kanıtıdır. Bizler de Adana sevdası ile seçimlerden başarıyla çıkmak amacıyla çalışmalarımızı daha da yoğunlaştırıyoruz” dedi.

“Çalmadık kapı, sıkmadığımız el kalmayacak” şiarını rehber edindiklerini anımsatan CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Soner Çetin, ilçe ve mahalle gezilerinin yanı sıra köy çalışmalarına ağırlık verdiklerini söyledi.

CHP Adana il ve ilçe örgütlerinin çalışmalarından büyük fayda gördüklerini dile getiren Soner Çetin,”Örgütlerimizin yaptığı çalışmalar adeta bizim rehberimiz olmuştur. Bütünleştirdiğimiz çalışmalar bize Adana’da çok büyük başarılar getirmektedir. Örgütlerimizle birlikte elele vererek Adana’nın makûs talihini yenmesini sağlayacağız. CHP İl ve ilçe örgütlerinin fedakârca çalışmasına karşılık bizler de gönüllü arkadaşlarımızla birlikte partimizin iktidara gelmesi için üzerimize düşeni yapacağız. Sonuçta kazanan Adana, kazanan CHP olacaktır” diye konuştu.