Alkışlarla karşılanan Başkan Çetin, “Fark yaratan belediyecilik yapacağız, diye boşuna demedik. Yeter ki imkânlarımız elversin” diye konuştu.

ALKIŞLARLA GİRDİ, ESPRİLERLE BAŞLADI

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in her hafta düzenlediği Halk Günü’nde yine alkış, çiçek, plaket ve espriler vardı. Daha salona girişinde alkışlarla karşılanan Çetin, kalabalığı görünce “Yağmura rağmen Halk Günü’ne gelmiş olmanız sorunların fazlalığından değil, beni özlediğiniz içindir, diye düşünüyorum” deyince yine alkışlara boğuldu. Çukurova’daki sorunların zaman içinde azaldığını halkla iç içe olduğu ve esnaf gezileri sırasında fark ettiğini belirten Çetin, “Ben de ekibim de 7/24 çalışıyor, sizler için sürekli proje üretiyor ve fark yaratmaya çabalıyoruz” dedi.

“İŞ FIRSATLARI FUARI’ DEDİ, ALKIŞ KOPTU

Henüz adayken hazırlatıp hayata geçirmeye başladığı projelerin yanı sıra farklı yeni projeler de hazırladıklarını kısa başlıklar halinde özetleyen Başkan Soner Çetin en çok alkışı, “İş Fırsatları Fuarı” düzenleyeceğini açıklayınca aldı. Bu fuarda işverenlerle iş arayan işsizleri buluşturacaklarını belirten Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, salondakilere “Aranızda kepçe operatörü olan ya da yakını olan var mı?” diye sordu. El kaldıran bir vatandaşa, arka sıralarda bir kişiyi işaret ederek “Git Ercan Kurgun’un yanına, iş beğenmezlik yapmazsan o sana iş verecek” dedi; bir kez daha alkış koptu.

AKÜLÜ ARAÇ SALONDAYKEN HAZIRLANDI

Ahmet Kara adlı bir vatandaşın “İş bulamıyorum” diye feveran etmesi de o anda iş bulmasını sağladı.  Başkan Soner Çetin, bu sözler üzerine, amatör kümede şampiyon olan Çukurova Demirspor Kulübü Başkanı Ercan Kurgun’u ikinci kez işaret ederek  “Belediyede iş yok, işçi fazlası var. Ama eğer iş beğenmezlik yapmayacak, işten kaçmayacaksan Ercan bey sana yardımcı olacak” dedi ve böylece iş bulunmuş oldu. Engelli olduğunu belirtip akülü araç isterken ağlayan iki çocuk annesi Mehtap Soylu’nun talebi üzerine ise Çetin, “Derhal” diyerek talimat verdi ve araç salondayken getirildi.