Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Şakirpaşa Mahallesi’nde ev kadınlarının düzenlediği toplantıya eşi Ayşe Çetin ile birlikte katılan CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Soner Çetin, kadınlardan yerel seçime büyük önem vermelerini istedi.

 

Genel seçimlerde başarılı olmanın yolunun yerel seçimlerden geçtiğine dikkat çeken Soner Çetin,”Adana’nın hak ettiği yere gelmesi, Adanalıların mutlu, huzurlu ve refah içerisinde yaşaması için CHP’ye oy vermek gerekiyor. Bizler Adana sevdası ile yola çıktık. Yol arkadaşlığımızda en büyük desteğin sizlerden gelmesini bekliyoruz. Çünkü kadınlarımız sorunu en iyi bilen ve çözümü için taşın altına elini koyan insanlardır. Desteğinizi bizden esirgemeyin ”dedi.

 

ADANA

CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Soner Çetin’in katılımcı ve çoğulcu anlayışı,  Adanalılardan büyük rağbet görüyor. Seyhan ilçesine bağlı Şakirpaşa Mahallesi ile seçim çalışmalarına devam eden CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Soner Çetin’i vatandaşlar adeta bağırlarına bastılar. Soner Çetin, Şakirpaşa Mahallesi’nde, kadınların sorunları hakkında bilgi alırken, desteklerini esirgememelerini istedi.

 Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Şakirpaşa Mahallesi toplantısında konuşan CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Soner Çetin, yerel seçimleri kazanmak için üzerine düşen sorumluluğun farkında olduğunu söyledi. Çetin, ”Sizlerden gördüğümüz bu büyük ilgi, verdiğiniz sonsuz destek omuzlarımıza daha ağır yükler bindiriyor. Buna layık olmak için çok çalışacağız. Sizlerle beraber olarak, sorunların çözümü için sizlerle birlikte mücadele edeceğiz. El ele gönül gönüle vererek halkımızın daha mutlu, huzurlu yaşaması ve refah seviyesinin artması için göreve talibiz. Görevi aldığımız günden itibaren halk meclislerini oluşturarak sivil toplum örgütleri ile projelerimizi bir bir yaşama geçireceğiz” dedi.

“KADINLARIMIZ BAŞTACIMIZ”

Şakirpaşa Mahallesi halkının, uzun yıllardır çektiği sıkıntıyı yakından bildiğini söyleyen CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Soner Çetin, ”Sorunlarımız çözülemeyecek sorunlar değildir. Yeter ki rant düşüncesi ile hareket edilmesin. Cebini değil, halkı düşünen bir yönetim her türlü başarılı olur.  Bizler görev verildiği takdirde yapacağımız işlerle yıllar sonra bile hafızalardan silinmeyecek çalışmalar yürütmek için geliyoruz. Bu destek ve güvene layık olmak için sizlerle beraber bu kenti yönetmeye talibiz. Sizler vereceğiniz oylarla yönetimleri belirliyorsunuz. Oylarınıza sahip çıkın ki, namuslu ve dürüst yönetim gösterecek, halkı kucaklayacak, sorunları çözecek insanları işbaşına getirin. Oyunuza sahip çıkın. Halkı ve Adana’yı düşünen insanlar iktidara gelsin. Adana cazibe merkezi olsun. Vatandaş mutlu olsun. Kadınlar her zaman başımızın tacı oldu. Bundan sonra başımızın üstünde taç yapmaya devam edeceğiz. Sorunların hepsini kadınlarımız daha çok yaşıyor. Mutfakta tencere kaynamayınca bunun en büyük sıkıntısını kadınlar çeker. Kötü yönetimler en başta kadınları etkiler. İşsizlik kadınları derinden etkiler. Bütün bunlara dur demekte kadın vatandaşlarımızın elinde. Bizler yerel iktidarları hedeflerken kadınlarımızın daha rahat ve mutlu yaşamasını hedefliyoruz. Bu konuda yine en büyük görev size düşüyor. Vereceğiniz destekle bize sahip çıkın ki, bizler de Adana ve Adanalılar’ın sorunlarına birlikte çözüm üretelim” diye konuştu.