Yerel seçim çalışmalarını 13.5 aydır devam ettiren Cumhuriyet Halk Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Soner Çetin önceki gün Mıdık ve Akkapı Mahallesi’nde oturan vatandaşları ziyaret etti. Mıdık Mahallesi’nde yapılan toplantıda konuşan Soner Çetin, seçimin büyük yükünün gençlerin ve kadınların omuzlarında olduğunu vurguladı.

Kadın ve gençlikten yoksun bir çalışmanın başarılı olma şansının bulunmadığını ifade eden Soner Çetin, gönüllü kadın-gençlik grubunun yaptığı çalışmayı örnek gösterdi. Mücadelede kadın ve gençlik grubu sayesinde büyük ivme kazandıklarını belirten CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Soner Çetin,”Vatandaşlarımızla bire bir temaslarımızda gönüllü gençlik ve kadın grubunun yaptığı çalışmaların büyük faydasını görüyoruz. Seçim mücadelesinde en büyük ivmeyi kazanmamızda kadınlarımızın ve gençlerimizin yaptıkları fedakarca çalışmaların çok önemi vardır. Gençliği ve kadını olmayan bir mücadele, dalları olmayan ağaca benzer. Ağaç siyasi partilerse; gençlik ve kadın o ağacın dallarıdır. Dalı olmayan ağacın meyvesi de gölgesi de olmaz.”dedi.

CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Soner Çetin, gönüllü kadın-gençlik grubundaki arkadaşları ile birlikte yürüttüğü çalışmaların başarıya ulaşması için mücadele edeceğine dikkat çekerek,”Bizler Adana Sevdası ile yola çıkıp çalışmalarımızı başlattık. Kadın ve gençlik grubundaki arkadaşlarımız da bu çalışmalarımızda bize büyük destek veriyor. Kadınlarımızla ve gençlerimizle birlikte CHP’nin yerel seçimleri kazanıp, iktidara gelmesi ve genel iktidara yürümesi için çalışıyoruz. Kadınlarımız ve gençlerimiz CHP iktidarı ile hak ettikleri değeri görecek ve haklarını daha rahat koruyup, kollayacaklar. Biz de sorumluluk verilip, görevlendirildiğimiz takdirde kadınlarımız ve gençlerimiz için en iyi çalışmayı sergileyeceğiz” şeklinde konuştu.