Coşkunun hakim olduğu mitinglerde konuşan CHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Orhan Bayram, “Abbas Yolcu” sözleriyle “Mahmut Çelikcan’ın Belediye Başkanlığının sona erdiğini” belirtip, “Yüreğir tarih yazacak. 20 yıldan sonra, sosyal demokrat belediyecilik yeniden Yüreğir’le kucaklaşacak” diyor.

CHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Orhan Bayram, büyük kalabalıkların izlediği Akıncılar, Serinevler TOKİ mitinglerinden sonra coşkunun ve katılımın doruk noktaya çıktığı Yamaçlı mitinginde halka hitap etti. Yüreğir’in ilk belediye başkanı olan merhum Sebahattin Eşberk’ten sonra ilçenin sosyal demokrat bir yönetimle tanışmadığını belirterek şunları söyledi:

“Artık hasret bitiyor. Yüreğir tarih yazıyor. Mahmut Çelikcan yönetimi bizlere bir beş yıl kaybettirdi. Bu, insan ömrü için çok uzun bir süredir. Ve telafisi de yoktur. Beş yıl boyunca Yüreğir’e hiçbir hizmet getirilmedi. Yüreğir kendi kaderiyle, ihmal edilmişliğiyle başbaşa bırakıldı. Ama artık yeter. Bir beş yıl daha kaybetmeye tahammülümüz yok. 30 Mart’ta Yüreğir tarih yazacak. Artık ‘Abbas yolcu.’ 30 Mart’ta bu halk, Mahmut Çelikcan’ı geldiği yere geri gönderecek”

SONER ÇETİN’LE BAŞKANLIK HALAYI

CHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Orhan Bayram, Çukurova Belediye Başkan Adayı Soner Çetin’le Şıhmurat Köyü’ne ziyarette bulundu. Soner Çetin’in köyü olan Şıhmurat Köyü’nde CHP Çukurova adayının misafiri olan Orhan Bayram, artık Yüreğir’in bir mahallesi statüsünde olan köy halkından büyük ilgi gördü. Çetin ve Bayram köylülerle bol bol sohbet etti ve birlikte halay çekti.