Vatandaşlarla tek tek selamlaşan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, gösterdikleri ilgi ve teveccühten dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

 Yola çıkarken vatandaşın talep ve önerilerini önemseyeceklerini söylediğini belirten Başkan Alemdar Öztürk, “ Allah’ın izni ve siz değerli vatandaşlarımızın da teveccühü ile hizmet etme makamındayız, sizlerin hizmetkârıyız. Yasaların bizlere tanıdığı görev ve yetki çerçevesinde sizlerin taleplerine hızlı bir şekilde cevap vermeye çalışıyoruz. Bu amaçla kurduğumuz 4440140 nolu hattımızdan her an belediyemize ulaşabilir, talep ve önerilerinizi iletebilirsiniz.” Dedi.

 

Ceyhan’daki en büyük sorunun istihdam olduğunu çok iyi bildiklerini belirten Başkan Alemdar Öztürk, “ben ve ekibim istihdam sorunun çözümüne katkı koymak amacıyla özellikle istihdam oluşturacak faaliyetlerde bulunacak tüm girişimcilere yasalar çerçevesinde kolaylık sağlıyoruz. Bu konuda da var gücümüzle çalıştığımızdan emin olabilirsiniz. “ dedi.

 

Ceyhan Belediyesi olarak sosyal kültürel belediyeciliği en üst noktaya çıkardıklarını ifade eden Alemdar Öztürk, Çanakkale Zaferi’nin 100. yılı nedeniyle düzenledikleri çeşitli etkinliklerle 12 bin öğrenciye ulaştıklarını ve bu tür hizmetlerin devam edeceğini de söyledi.

 

Vatandaşların destekleriyle kurulan Hayır Çarşısı vasıtasıyla yardıma muhtaç vatandaşlara ulaşmaya devam ettiklerini ifade eden Başkan Alemdar Öztürk, fen işleri ekiplerinin ise yağmur nedeniyle bozulan yollara aralıksız bir şekilde müdahale ettiğini sözlerine ekledi.