Başkan Öztürk yaptığı balkon konuşmasında “Cenabı Allah’a bu gün Ceyhan’a  hizmet etmeyi 5 yıllığına nasip eylediği için hamd ediyorum. Ceyhan’a hizmetin yolunu açmamızda bize destek olan başta Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Genel Merkez Teşkilatımız, milletvekillerimize, ilçe yönetimimize, belediye meclis üyelerimize,  gençlik kollarımıza, kadın kollarımıza bu güne kadar Ak Parti kadrolarında ve yönetim kadrolarında görev alan arkadaşlarımıza her şeyden de önce Ak partiye gönül vermiş değerli Ceyhanlı hemşehrilerimize kısacası Ceyhan’ın geleceğine sahip çıkan tüm gönüldaşlarıma teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

Ak Parti Belediyeciliğinin Ceyhan’a hayırlı olmasının dileyen Alemdar Öztürk “Biz her zaman Ceyhanlı olmaktan gurur duyduk. Bu gün belediyeyi Ak Parti olarak kazanmış olmamın sevinci kadar Ceyhan’a hizmet etmenin Ceyhan’ın sorunlarını çözmenin yükü sorumluluğunu sırtımızda hissediyoruz ama buna da azmettik inşallah Ceyhan’a vaat ettiğimiz hizmetlerimizi Ak Parti Belediyeciliğine yakışır bir biçimde yerine getireceğiz. Bu makam hizmet makamıdır. Hiçbir ayırım yapmadan partili partisiz tüm Ceyhan’ın Belediye Başkanı olarak görevimi yerine getireceğimden hiç kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

Başkan Alemdar Öztürk, sözlerini şöyle tamamladı:    

“Sevgili kardeşlerim, bizler sizlerin de desteğiyle Ceyhan’ı hep birlikte yöneteceğiz. Evet, beş yıllığına bu şehri projelerimizle ayağı kaldırmak için söz verdik. Esas mücadele, esas çalışma şimdi başlıyor. Biz hemşerilerimize gittik kendimizi anlattık, derdimizi anlattık. Onların teveccühü ile bugün belediye başkanı olarak karşınızdayız. Bu başarı hepimizindir. Allah sizi ve bizi mahcup etmesin. Bu vesile ile hepinize sevgilerimi, saygılarımı sunarım” dedi.

Ak Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç de konuşmasında Ceyhan’ın Ak Belediyecilik anlayışıyla tanışacağını ve hizmetlerin Ceyhan’ın geleceğini kucaklayacak bir şekilde devam edeceğini ifade ederek emeği geçen tüm herkese çok teşekkür ettiğini belirtti.

Ak Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar ise Ceyhan’a hizmet noktasında ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek “Ak belediyeciliğin kazanılmasında emeği geçen herkesten Allah razı olsun.” dedi.