Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ceyhan İlçe Belediye Başkan A.Adayı Mustafa Haki Buhari, yerel seçimlere çok sıkı hazırlanıyor.

Buhari, konularında profesyonel olan geniş ekibiyle birlikte Ceyhan’a bağlı tüm mahalle ve köyleri tek tek ziyaret ederek buradaki vatandaşlarla sohbet etmesinin yanı sıra, Ceyhan dışında da çalışmalarına devam ediyor.

Her gittiği yerde Belediye Başkanı gibi büyük ilgiyle karşılanan Buhari, seçmenlerden partisi için oy istedi.

Ziyaret ettikleri köy ve mahallelerde gerekli ilgiyi, sevgiyi ve desteği gördüğünü belirten Buhari, bu desteklerinden dolayı herkese teşekkür etti.

“CEYHAN’IN ÖZ EVLADIYIM”

Gece-gündüz yaptığı ziyaretlerinde çocuk, kadın, genç ve yaşlılarda sohbet ederek sorunlarını dinleyen Mustafa Haki Buhari,

“Bugüne kadar partimiz MHP’ye hep destek oldunuz. Bu desteğinizden dolayı sizlerden Allah razı olsun desteğinizin bundan sonra da devam edeceğine inanıyorum. Ben de Ceyhan’ın çocuğu sizlerin bir evladı olarak, yaşadığınız problemleri biliyorum. Uzun yıllardır sporun, siyasetin ve yöneticiliğin içinde olmamdan dolayı da çözüm yollarını çok iyi biliyorum. Bu hizmet yarışında, sizlere en iyi hizmeti vereceğime inandığım için bu yola çıktım. Sizlerin desteğiyle bu zorlu yolda başarıya ulaşacağıma inanıyorum” diye konuştu.

“HERŞEY CEYHAN İÇİN”

Seçimlerde Ceyhan halkının yine MHP diyeceğine inandığını belirten Buhari, “Şuna inanıyorum ki, sizler her zamanki gibi yine üç hilal yine MHP diyeceksiniz. Bizler de sizleri mahcup etmemek için bu toprağın insanına hizmet edeceğiz. Sizlerin her zaman yanınızda olacağız. Her derdinize derman olmaya çalışacağız. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Herkese ulaşacağız. Kapımızı ve gönlümüzü herkese açacağız. Az laf çok iş yapacağız. Akıllı projeler üreteceğiz. Ceyhan’ın marka olması için gerekli projeleri hayata geçireceğiz. İnsanımıza iş ve aş sağlayacak her projeye destek verecek, hak için hakikat için,Ceyhan için çalışacağız” dedi.

Gecesini gündüzüne katarak seçim çalışmalarını ailesiyle ve ekibiyle birlikte aralıksız sürdüren Buhari, Ceyhan halkıyla adeta bütünleşti. Buhari, her gittiği yerde halkla buluşuyor onlarla sohbet ediyor, sorunlarına ortak oluyor. Esnaf, yaşlı, genç, kadın, çocuk ayırımı yapmadan 7’den 70’e herkese kucak açan Mustafa Haki Buhari, ilçede yoğun bir ilgiyle de karşılaşıyor.