Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk öncülüğünde çok sayıda vatandaş, Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim çalışmalarında kullanmak üzer yardım ve bağışta bulunmak isteyenler için açılın hesabına bağışta bulundu.

Ziraat Bankası Ceyhan şubesine gelen Başkan Alemdar Öztürk ve beraberindekiler, açılan hesaba bağışta bulunarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek verdi.

Konuyla ilgili olarak konuşan Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk şunları söyledi:

“10 Ağutos’ta ilk defa cumhur yani halk kendi cumhurbaşkanını seçecek. Bu kapsamda biz de Ceyhan’dan Sayın Başbakanımızın Cumhurbaşkanlığı kampanyasına destek olduğumuzu göstermek için buradayız. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan sevdalısı arkadaşlarımızla birlikte kendisinin bağış hesabına seçim kampanyasında kullanmak üzere yardımda bulunuyoruz. Kaç lira bağış yaptığımızın önemi yok. Amaç maddi destekten çok manevi olarak sayın Başbakanımızın yanında olduğumuzu göstermektir. 10 Ağutos’ta Sayın Başbakanımızın açık arayla ilk turda ipi göğüsleyeceğine inanıyoruz. Çünkü 12 yıldan beri ülkemizin geleceği açısından net bir tavır sergileyip milli gelir seviyemizi 3 katı yükselten Sayın Başbakanımızdır. Kendisi Cumhurbaşkanlığı makamını ziyadesiyle hak ediyor. 10 Ağutos’taki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Sayın Başbakanımıza buradaki tüm sevenleri ve Ceyhanlı hemşehrilerim adına başarılar diliyorum.” dedi.