Devlet Bahçeli Tesislerinde düzenlenen nikah töreninde Çiftlerin Nikâhlarını Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk kıyarken Nikâh şahitliklerini ise Ceyhan Belediye başkan yardımcıları, Ceyhan Belediye Meclis üyeleri ve daire amirleri yaptı.

Nikâh töreninde bir konuşma yapan Ceyhan Belediye başkanı Alemdar Öztürk kendisininde evlilikte 20.nci yılı olduğunu belirten başkan Öztürk bu gün burada toplanmamızın en güzel sebeplerinden biride bir, birinden nadide olan çiftlerimizin nikahlarını kıymak için hep birlikte buradayız dedi ve güzel bir yaz akşamında bir birinden nadide olan çiftlerimizin nikahlarını kıymak bizlere büyük mutluluk veriyor dedi.

Başkan Öztürk daha öncede Şahin Özbilen Mahallesinde nikâh töreni düzenlemiştik şimdi ise burada devam ettiriyoruz ve bundan sonrada istekler doğrultusunda ve talepler olduğu sürece Ceyhan Belediyesi olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olacağız dedi ve inşallah bu güzel sermonoyi çiftlerimizin nikahlarını kıyarak resmiyetle yerine getireceğiz ve bizde vazifemizi, görevimizi yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyacağız dedi.ve tüm çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyorum dedi.

Başkan Öztürk 30 Martta bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum dedi ve verdiğiniz desteklere layık olacağız ve Ceyhan Belediyesi olarak her zaman sizlere kapımız açık olacak diyen Öztürk 30 Mart’ta verdiğiniz desteklerden daha fazlasını Cumhurbaşkanı adayımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a vereceğinize inanıyorum. Çünkü o bu görevi fazlasıyla hak eden ülkesine âşık bir liderdir. Allah’ın izniyle daha ilk turda sizlerin desteğiyle Cumhurbaşkanı seçilmesi gerektiğine inanıyorum dedi.

Başkan Alemdar Öztürk 10 çiftin nikahlarını kıymasının ardından çiftlere nikah cüzdanlarını Belediye başkanı Alemdar Öztürk ile eşi Kübra Öztürk ve başkan yardımcıları ile belediye meclis üyeleri çiftlere nikah cüzdanlarını birer,birer verdiler. Nikâhların ardından başkan Alemdar Öztürk ve eşi Kübra Öztürk çiftlerle mutluluklar dileyerek hep birlikte çiftetelli oynadı ve ardından çiftlerle birlikte objektiflerin karşısına geçerek toplu halde hatıra fotoğrafı çektirdiler.