Başkan Öztürk, incelemenin ardından yaptığı açıklamada, Bazı Mahallelerde asfalt bazı mahallelerde ise Parke yol çalışmalarının devam ettiğini ve yapılan çalışmaların kısa sürede tamamlanarak yolun hizmete açılacağını söyledi. 

İlçenin gelişmesi ve daha sağlıklı bir yapıya taşınması için planlama çalışmaları yaptıklarını ifade eden Öztürk şöyle konuştu;

" Asfalt ve parke yol çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz, Cumhuriyet mahallesinde  kilit Parke yol Emek ve Şahin Özbilen mahallelerimizde ise  asfalt çalışmalarımız devam ediyor Şehrin en  işlek bölgelerden başlamak kaydıyla belirlenen program dahilinde ihtiyaç duyulan bölgelere asfalt dökmeye devam edeceğiz. Bunun yanı sıra kilit parke yol çalışmalarımız da sürmektedir. Sorumluluk alanımıza giren bölgelerde vatandaşlarımızı tozlu ve bozuk yollardan kurtarmak için ekiplerimizle gece gündüz çalışacağız." Dedi.

 Yol çalışmalarına büyük önem verdiklerini ifade eden Öztürk, vatandaşların rahat ve huzurlu bir ortamda yaşamaları için çalışmaların aralıksız devam edeceğini vurguladı.