Önceki dönem il başkanları, belediye meclis üyeleri ve ilçe başkanları toplantılarıyla Ayhan Barut’un İl Başkanlığı döneminde başlatılan seçim çalışmaları, Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı adaylığının açıklanmasıyla birlikte parti genel merkezinin politikalarına uygun olarak güncelleniyor.

SEÇİM VE SANDIK GÜVENLİĞİ MASAYA YATIRILDI

CHP Adana İl Başkanvekili Şahin Yeter’in başkanlığında önceki gün gerçekleştirilen seçim ve sandık güvenliği toplantısında seçim günü sandık başında görev yapacak görevlilerin eğitimleri ve avukatlardan oluşacak ekibin çalışmaları masaya yatırıldı.

ÖRGÜTLERİN ÇALIŞMALARI GÜNCELLENDİ

Dün de ilçe başkanları ve yöneticilerinin katılımıyla ilçe örgütlerinin yürüttüğü çalışmalar gözden geçirilerek, bu çalışmalar siyasi gelişmelere ve parti genel merkezinin politikalarına uygun olarak güncellendi.

“İNCE’Yİ CUMHURBAŞKANI, CHP’Yİ İKTİDAR YAPACAĞIZ”

Toplantılarda 24 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yapan İl Başkanvekili Şahin Yeter, Türkiye’nin geleceği için 24 Haziran’da Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı, CHP’yi de iktidar yapmakla yükümlü olduklarını kaydetti. 16 yıllık AKP iktidarı döneminde gelir dağılımındaki uçurumun sürekli  büyüdüğünü, toplumsal barışın bozulduğunu, dış politikada yapılan hatalar nedeniyle komşu ülkelerin neredeyse tamamıyla ilişkilerin bozulduğunu, Türkiye’nin terör örgütlerinin hedefi haline geldiğini aktaran Yeter, “29 Ekim 1923’te kurulan Cumhuriyetimiz, bugün çağdaşlık hedefinden ne yazık ki sapmış durumda. Kuvayı Milliye’nin devamı ve Cumhuriyetin kurucu partisi olarak tarihi sorumluluğa sahibiz. Bu sorumluluk bilinciyle 24 Haziran seçimlerinde başarılı olmak için parti örgütleri olarak gece-gündüz demeden çok çalışacağız. Milletimizle birlikte bu kötü gidişata artık TAMAM diyecek ve çağdaş, demokratik, laik, adaletin hakim olduğu, tüm yurttaşların eşit olduğu bir Türkiye’yi milletimizle birlikte yeniden kuracağız” diye konuştu.

Yeter, milletvekili adaylığı için başvuran 65 aday adayıyla da bir araya gelip alan çalışmalarını yeniden organize edeceklerini sözlerine ekledi.