Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, bayramın, dostluk, barış ve huzur getirmesini diledi.
Bayram öncesi CHP İlçe gençlik kolları başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve Halkçı Liseliler (Halk-Lis) yöneticileriyle bir araya gelen Tümer, Türkiye Cumhuriyeti’nin gençler eliyle geleceğe güvenle bakabileceğini vurguladı.

“TÜRKİYE’Yİ İLELEBET KORUYACAĞIZ”
CHP’li gençlerle Halk-Lis yöneticileri ve liselilerin dayanışma-kaynaşma toplantısına davet edilmekten duyduğu mutluluğu paylaşan Tümer,  bayram öncesi dostluğa, birlikteliğe ve dayanışmaya vurgu yapılan toplantının önemine işaret etti. Türkiye’nin çok zor günler yaşadığını ifade eden Tümer, gençlerin tüm olaylara objektif bakış açısıyla yaklaşmasını ve bu yönde değerlendirmeler yapması gerektiğini ifade etti. Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet koruyup kollamakla görevli olduklarını vurgulayan Tümer, “Daha çok kardeşliğe, daha çok barışa ve daha çok dostluğa ihtiyacımız var. Bu bayramın ve önümüzdeki tüm bayramların coşkuyla, sevinçle ve saygıyla geçmesini diliyorum. Ülkemizdeki kaosun ve karmaşıklığın da son bulmasını ümit ediyorum” dedi.

GENÇLER DUYGULARINI PAYLAŞTI

CHP Yüreğir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bedir Sarıkaya, Çukurova Gençlik Kolları Başkanı Ruben Saraçoğlu, Sarıçam Gençlik Kolları Başkanı Meltem Sarıgeçili, ilçelerin gençlik kolları yöneticileri, Adana Halk-Lis Başkanı Canberk Keskin, Yüreğir Halk-Lis Başkanı Mustafa İşler ve bazı liseli öğrencilerin katıldığı toplantının amacını anlatan Bedir Sarıkaya ise CHP’nin gençlerin toplum adına örgütlenmesi için önemli bir durak olduğunu söyledi.  Halk-Lis yöneticileri de liselilerin genel sorunlarına değindi.