Göçhan, Sarıçam İlçe Başkanı Celal Güven ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İncirlik Mahallesi’nde esnafı ziyaret edip, ‘’Bol kazançlar’’ dileyip, 1 Kasım seçimlerinde CHP’ye oy isterken, akşamda Yüreğir’e bağlı PTT Evleri Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Göçhan’a, esnaf ziyareti ve mahalle toplantısı sırasında vatandaşlar sevgi gösterilerinde bulundular.
Göçhan, ‘’CHP, ülkemizin vazgeçilmezidir.  Partimiz kurulduğundan bu yana barış, özgürlük ve demokrasiden yana oldu. Bundan sonrada yolumuza bu anlayışla devam edeceğiz’’ dedi.

Göçhan, ülkenin iç ve dış sorunlarının her geçen gün arttığını ifade ederek, şöyle konuştu:
‘’AKP iktidarı içerde vatandaşları birbirine bölerek kamplaştırdı. Ekonominin hali ortada 1 dolar 3 lira oldu. Hemen her şeye zam geliyor. Emekli, memur ve işçi aldığı ücretlerle ay sonunu getiremiyor.  İçerde durum böyle iken dış politikamızda iç açıcı değil. Komşularla düne kadar sıfır sorun derken, gelinen nokta ortada. Sınırımızın hemen yanında hemen her gün patlayan bombalar artık bizi de vurmaya başladı. 

Ülkemizin AKP iktidarından kurtulması gerekiyor. Bunun içinde önümüzde 1 Kasım seçimleri var. Bu seçimler ülkemizin geleceği açısından çok önemli. Bu nedenle oylarımızı bölmek yerine CHP’de birleştirelim. CHP iktidarında halkımıza yarınlarına daha mutlu bakmalarını sağlayacağız. Sizlere iktidarımızda daha güzel ve refah içerisinde bir yaşam vaat ediyoruz. İktidarımızda toplumun her kesimini kucaklayıp, bulunduğu coğrafyada daha güçlü bir ülke haline getireceğiz.’’