Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Av.Aziz Erbek kongre sonrası yeniden ilçe başkanı seçilen CHP Yüreğir İlçe Başkanı İsmet Yüksel, yönetim kurulu üyeleri ve partililerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

HEDEF YEREL SEÇİMLER

CHP Yüreğir İlçe Başkanı İsmet Yüksel Av. Erbek’in ziyaretinden dolayı memnuniyetini ifade ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Başkan Yüksel, kongreler ve kurultay sürecinin sona erdiğini belirterek, ‘Bundan sonraki hedefimiz yerel ve genel seçimlerde başarılı olmak. Tüm aday adaylarımızla çalışmalarımız, ilçe örgütümüzle birlik ve beraberlik içinde olacak. Önümüzde CHP’ye savaş açan bir siyasi parti var.Seçimlerle ilgili senaryolar var. Bu nedenle küskünlüğü bir tarafa bırakarak, hepimiz birleşelim. Seçmenlerimizi ziyaret edelim. Aktif olmayan üyelerimizi aktif hale getirmek için tüm çabamızı gösterelim.’dedi.



DOĞRU ADAY ÖNEMLİ

Av. Erbek Yüreğir’in oldukça geniş bir seçim bölgesine sahip olduğunu ifade ederek, ‘Biz hedefimizi koyduk. Hedefimiz 15 ilçe belediyesi ve Büyükşehir. Biz Büyükşehir ile tüm ilçe belediyelerine sosyal demokrat belediyecilik hizmetini getirmeye talibiz. Yüreğir İlçemizde de başarılı olacağımıza inanıyoruz. Yeter ki doğru bir adayla yolumuza devam edersek Yüreğir’de de başarılı olacağımıza inanıyorum.Büyükşehir ile Yüreğir Belediyesi’nde de sosyal demokrat belediyeciliğin ne olduğunu göstereceğiz.’dedi.

İL VE İLÇE ÖRGÜTLERİMİZ ÖNEMLİ

Yüreğir İlçe Örgütü’nün yeni yönetim kurulu üyelerine de başarı dileklerinde bulunan Av. Erbek, ‘Biz yerel seçimlerde ilçe örgütlerimiz ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’ni alacağız. Bizler için partimiz ile il ve ilçe örgütlerimizin de gücü önemli. Adana sosyal demokrasinin hakim olduğu bir il. Ancak 30 yıl sonra yerel yönetimlerde de artık söz sahibi olmamız gerekiyor.Yüreğir’i Adana’nın kenar mahallesi konumu olmaktan kurtaracağız.’diye konuştu.

YÜREĞİR BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Av.Erbek geçmişten bu yana Yüreğir’i önemsediğini belirterek, ‘’Belediyecilik hizmetleri herkesi ve her kesimi kucaklayan hizmetlerdir. Yüreğir geçmişten bu yana belediyecilik anlamında şansız bir ilçemiz olmuştur. Ama biz Yüreğir’i önemsediğimiz için Baro Başkanlığım döneminde ilçede nüfus ve ticaret artışını sağlamak amacı ile Adliye binasının yapılmasında çaba harcadık. İktidar milletvekillerinden de destek aldık. Adana’ya ikinci bir devlet üniversitesinin yapılması gerektiğini belirttik. Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nin kuruluşunda da emeğimiz var. Yüreğir bizim için önemli, gelişmesi için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz.’dedi.