Sabah kahvaltısıyla başlayan toplantıya Adana Miletvekilleri Turgay Develi, Ümit Özgümüş, İl kadınlar kolu başkanı Rukiye Cinkılıç, Seyhan Kadın kolu bşk. Nevin Biçer, Çukurova Kadın Kolu Bşk. Zihneti Emel ile Ceyhan ilçe başkanı İlyas Kurt ve yönetim kurulu üyeleri ve Ceyhan Kadınlar Kolu Teşkilatının yanı sıra partililer katıldı.
CHP Adana Milletvekili Turgay Develi, yapılacak olan seçimde yeniden Ceyhan Belediyesini alarak, Ceyhan'ın eski günlerine geri döneceğini belirtti. Develi," Sosyal Belediyecilikten uzak bir belediye yönetiliyor. CHP olarak Belediye Başkanlığını alarak, sosyal belediyecilik nasıl yapılır, Ceyhan halkı buna bir kez daha şahit olacaktır." dedi.
İl Kadın Kolları Başkanı Rukiye Cinkılıç da yaptığı konuşmada Ceyhanlı kadınlarla birlikte Ceyhan Belediye Başkanlığını alacaklarını ve Ceyhan da sosyal demokrat belediyeciliğin yeniden hayata geçirileceğini belirtti.
 Ceyhan ilçe kadın kolları başkanı Suna Turunç"Sayın vekillerimizi,
Adana'dan gelerek bize destek olan il kadınlar kolu başkanımı,Çukurova ve Seyhan Kadınlar kolu başkanımızı kahvaltımıza iştirak eden tüm CHP'li dostlarımızı yürekten selamlıyorum. Bu kahvaltıyı önümüzdeki yerel seçimlerin startı ve kaynaşma kahvaltısı olarak kabul ediniz. Ve tek kelimeyle şunu söylemek istiyorum, şu anda cezaevinde yatmakta
olan milletvekilimiz Sayın Balbay'ın kadınlarla ilgili söylemiş olduğu bir cümleyle devam ediyorum. Sayın Balbay: Evinde beşik sallayan kadınımız, dünyayı da sallar. Sözüne yürekten katılıyorum ve biz de Ceyhan'ı sallayarak silkeleyerek Ceyhan Belediye Başkanlığını alacağız " dedi.