CHP Çukurova İlçe Örgütü, 2014’ün Mart ayında yapılacak yerel seçimlere hızlı ve disiplinli bir şekilde hazırlanıyor. Çukurova’da birinci parti olan CHP, bugün saat 18.00’de Doğalpark’ta, “90. Yıl Kokteyli ve Belediye Başkan Aday Adaylarıyla Buluşma” adı altında bir etkinlik düzenleyecek. CHP İl Başkanı Orhan Sümer ile ilçe başkanlarının da katılacağı etkinlikte, CHP Çukurova Belediye Meclis üyesi aday adayları da hazır bulunacak.

CHP Çukurova İlçe Yönetim Kurulu adına konuya ilişkin yazılı açıklama yapan İlçe Başkanı Haşmet Biçer,  bu etkinlikle, belediye başkan aday adaylarını, kamuoyuna tanıtmayı hedeflediklerini söyledi. Biçer, “İlçe örgütümüze belediye başkan aday adaylığı için 19, belediye meclis üyeliği için ise 208 başvuru yapıldı. Ortaya çıkan tablodan örgüt olarak gururlu ve mutluyuz. Tüm aday adaylarımıza başarılar diliyoruz” dedi.

İlçe örgütü olarak, yerel seçimlere hızlı ve disiplinli bir şekilde hazırlandıklarını da kaydeden CHP Çukurova İlçe Başkanı Haşmet Biçer, “Kadın ve gençlik kollarımızla birlikte tüm üyelerimizi yerel seçimlere odakladık. Bu çalışmalarımıza kurduğumuz komisyonlar da büyük katkı sağlıyor. Yol haritamızı oluşturduk. Hedef, Çukurova’da yeniden seçim kazanmak. Tek amacımız, partimizi önce yerelde sonra genelde iktidara taşımak” diye konuştu.

Biçer, bugün saat 18.00’de yapılacak “90. Yıl Kokteyli ve Aday Adaylarıyla Buluşma” etkinliğine tüm Adanalıların davetli olduğunun altını da çizdi.