Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova İlçe Örgütü, 1 Kasım 2015 milletvekili genel seçimlerine kısa bir süre kala tedbiri elden bırakmıyor. Mahallelerde ve evlerde seçim çalışmalarını milletvekili, milletvekili adayları ve belediye başkanlarıyla aralıksız sürdüren CHP Çukurova İlçe örgütü, sandık görevlileri ve okul sorumluları ile toplantı düzenledi. Çukurova Belediyesi Kültür Merkezi’nde geniş katılımlı gerçekleşen toplantıda iki ilçe seçim kurulunda parti adına görevli Av. Remzi Ümit Atay, görevlilere sandık güvenliği konusunda önemli bilgiler sundu.
“KILIÇDAROĞLU, BAŞBAKAN OLACAK”
CHP Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan, yüzlerce görevli ile birlikte binlerce partilinin 1 Kasım’a seçim ordusu niteliği taşıyan kalabalıkla hazırlandığını vurguladı.
710 sandık görevlisi ve 710 müşahidin 65 ayrı okulda 65 ayrı hukukçu ile görev yapacağını vurgulayan Erdoğan, “İlçemizdeki seçim koordinasyon merkezi ve her okulda çok sayıda okul sorumlumuzla seçime hazırız. Partimizi iktidar genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu başbakan yapacağız. Türkiye’yi karanlık günlerden kurturacağız” diye konuştu.